Antena 3 CNN Actualitate Un nou accident pe Autostrada Soarelui pe sensul spre mare, duminică dimineață

Un nou accident pe Autostrada Soarelui pe sensul spre mare, duminică dimineață

Două mașini s-au ciocnit și au rămas imobilizate pe benzile de circulație la km 85 pe Autostrada Soarelui, în dreptul localității Dragoș-Vodă, în această dimineață.

Un nou accident pe Autostrada Soarelui pe sensul spre mare, duminică dimineață
Sursa foto: Hepta/Imagine generică
de Adelina Miron    |    18 Iul 2021   •   10:03

Două persoane au fost rănite, dintre care una a fost transportată la spital.

La fața locului se efectuează cercetări, iar agenții de la Rutieră dirijează circulația pe banda de urgență.

Polițiștii le recomandă șoferilor care încheie coloane ce încetinesc sau opresc brusc să pună în funcțiune luminile de avarie, pentru ca cei care vin din spate să poată opri la timp.

„În această dimineață, un accident s-a produs la kilometrul 85 al autostrăzii A2 pe sensul dinspre București către litoral.

În acest eveniment rutier, produs în zona localității Dragoș Vodă din județul Călărași, au fost implicate două autoturisme. O persoană a suferit leziuni pentru care necesită îngrijiri medicale.

În urma impactului, cele două autoturisme au rămas imobilizate pe benzile de rulare. Circulația se desfășoară prin dirijarea polițiștilor pe banda de urgență, în zonă fiind formată o coloană de autovehicule de aproximativ 1 km care se deplasează prin dirijare cu viteză redusă.

Nu sunt alte tronsoane de autostradă pe care să fie semnalate probleme de fluență.

În ceea ce privește circulația pe autostradă este foarte important să se crească distanța de siguranță între autovehicule, să semnalizeze intenția de schimbare a benzii de circulație, iar o astfel de manevră să fie efectuată doar după o asigurare corespunzătoare. Conducătorii auto care încheie coloane de autovehicule ce încetinesc sau opresc brusc sunt sfătuiți să pună în funcțiune luminile de avarie pentru a-i atenționa pe cei ce se aproprie din spate să reducă viteza la timp.”, a tarnsmis comisarul-șef Ramona Tudor de la centrul Infotrafic.
 

×
Subiecte în articol: accident Aurostrada Soarelui
Parteneri
Creștere progresivă a contribuţiei la pensii. Milioane de români vizați
x close