Antena 3 CNN Actualitate Accident cumplit în Iaşi: Autoutilitară proiectată într-o groapă adâncă de 10 METRI de o şoferiţă grăbită

Accident cumplit în Iaşi: Autoutilitară proiectată într-o groapă adâncă de 10 METRI de o şoferiţă grăbită

Accident cumplit în Iaşi: Autoutilitară proiectată într-o groapă adâncă de 10 METRI de o şoferiţă grăbită
04 Iun 2014   •   09:27

Intervenţie de salvare contracronometru, în urma unui grav accident produs într-o intersecţie din Iaşi. O femeie prea grăbită a lovit în plin o autoutilitară, care s-a răsturnat într-o groapă adâncă de 10 metri de la marginea şoselei, unde se construieşte un pasaj.

În urma impactului violent, doi bărbaţi au rămas blocaţi în maşină.

Echipajele de salvare au găsit autoutilitara într-un şanţ adânc de 10 metri. Şoferul şi pasagerul din dreapta au rămas blocaţi în autovehicul. Ca să-l ducă la ambulanţă pe primul dintre ei, medicii au fost nevoiţi să-l transporte cu targa pe o schelă înaltă.

Iar ca să-l poată scoate pe pasager din autoutilitară, pompierii au tăiat caroseria.

Autoutilitara trecea prin dreptul pasajului aflat în construcţie când au fost lovită în plin de o maşină.

"Şoferiţa unui autoturism nu a acordat prioritate de trecere unei autoutilitare care se deplasa regulamentar, aceasta din urmă fiind proiectată într-un pasaj subteran", a afirmat purtătorul de cuvânt IPJ Iaşi, Anca Vîjiac.

"La cinci metri de zona în care a căzut autoturismul era o grupă de 10 oameni care lucrau la armarea unui planşeu. Bine că nu s-a ajuns acolo", a declarat viceprimarul oraşului Iaşi, Mihai Chirică.

Cei doi bărbaţi au rămas internaţi în spital. Femeia care a provocat accidentul s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

×
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close