Antena 3 CNN Actualitate Accident Galaţi. Carambol cu 6 maşini după ce un şofer cu Mercedes a intrat în plin în maşinile care aşteptau la semafor

Accident Galaţi. Carambol cu 6 maşini după ce un şofer cu Mercedes a intrat în plin în maşinile care aşteptau la semafor

Un grav accident de circulaţie a avut loc în municipiul Galaţi. 3 persoane au ajuns la spital după ce şoferul unui autoturism Mercedes a intrat cu viteză în maşinile care aşteptau la semafor pe strada Brăilei. 6 maşini au fost avariate, iar traficul în toată zona a fost blocată timp de mai multe ore.

Accident Galaţi. Carambol cu 6 maşini după ce un şofer cu Mercedes a intrat în plin în maşinile care aşteptau la semafor
de Claudia Popovici    |    04 Feb 2021   •   20:30

Accidentul din Galaţi a avut loc joi, în jurul orei 17.00. Pe strada Brăilei, zeci de şoferi aşteptau în maşini culoarea verde a semaforului. La un moment dat, din spatele coloanei, dinspre bulevardul George Coşbuc, un şofer cu Mercedes a venit cu viteză şi, pur şi simplu, a spulberat ultima maşină aflat în coloană.

Impactul, extrem de violent, a fost surprins de camerele de supraveghere ale Poliţiei Locale Galaţi. Pe ele se vede cum şoferul vinovat se apropie de coloana de maşini şi intră în depăşirea altui autoturism al cărui şofer tocmai schimba banda de mers.

Accident Galaţi. Carambol cu 6 maşini

Doar că, în loc să frâneze pe măsură ce se apropia de coloana de maşini, şoferul vinovat nu are nicio reacţie. Inexplicabil gestul lui, de vreme ce vizibililtatea era foarte bună iar viteza mare în traficul acela ducea inevitabil la producerea unui accident.

Întru final, şoferul cu Mercedes a intrat în ultima maşină aflată la semafor şi de acolo cele două au ricoşat în alte patru autoturisme. În total, 6 maşini au fost implicate în accidentul de la Galaţi. O femeie în vârstă şi un cuplu au fost transportaţi la spital, acuzând dureri cervicale şi abdominale, în urma impactului.

Accident Galaţi. Carambol cu 6 maşini

Redăm mai jos comunicatul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Galaţi, cu privire la acest accident.

"La data de 04.02.2021, în jurul orei 17.00 s-a produs un accident rutier pe strada Brăilei din municipiul Galați pe sensul de mers dinspre B-dul George Coșbuc spre strada Constructorilor, în care a fost implicat un număr de 6 autoturisme.

Incidentul a fost sesizat prin apel la SNUAU 112, la ora 17:05. În urma acestui eveniment rutier, trei persoane au fost rănite uşor și au fost transportate la Spitalul Clinic Județean de Urgență Sfântul Apostol Andrei Galați pentru acordarea îngrijirilor medicale și pentru investigații suplimentare. Traficul rutier este blocat în continuare pe acest tronson de drum întrucât se efectuează cercetarea la fața locului pentru stabilirea cauzelor producerii accidentului.

Din primele cercetări, a rezultat faptul că accidentul rutier s-ar fi produs din cauza nerespectării distanței regulamentare în mers între autoturisme. Conducătorii auto implicați au fost testați alcoolscopic, rezultatul fiind negativ. În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal și efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

 

×
Subiecte în articol: Galați
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close