Antena 3 CNN Actualitate Accident Ialomița. Titi Aur explică ce trebuia să facă șoferul microbuzului ca să evite impactul cu TIR-ul

Accident Ialomița. Titi Aur explică ce trebuia să facă șoferul microbuzului ca să evite impactul cu TIR-ul

Accident Ialomița. Titi Aur explică ce trebuia să facă șoferul microbuzului ca să evite impactul cu TIR-ul
Sursa foto: Foto: Captură Antena 3
07 Oct 2019   •   19:50

Tragicul accident de circulație petrecut în județul Ialomița, comuna Sf. Gheorghe – în urma căruia nu mai puțin de 10 persoane și-au pierdut viața, iar alte 7 au fost rănite – ridică, în continuare, numeroase semne de întrebare.

Titi Aur, pilot expert în conducere defensivă, explică ce trebuia să facă șoferul microbuzului ca să evite impactul cu TIR-ul.

„Părerea mea ca nici acest șofer nu a fost foarte concentrat dacă observa ca vine camionul peste el putea să tragă dreapta, putea sa iasă în câmp, chiar dacă e un pic abrupt.

Neatenția șoferului de camion, concentrarea la cafeaua pe care și-a luat-o, cred ca era preocupat, nu cred că vorbea la telefon la acea ora, combinat cu lipsa de reacție a șoferului microbuzului, lipsa conducerii defensive.

A merge de multe ori pe dreapta, în sensul ca nu are ce să caute altcineva pe banda mea, duce la tragedii”, a declarat pilotul Titi Aur, conform libertatea.ro.

×
Subiecte în articol: Titi Aur
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close