Antena 3 CNN Actualitate Această statistică te va face să ocoleşti un sector al Bucureştiul. Uite care e cea mai periculoasă zonă

Această statistică te va face să ocoleşti un sector al Bucureştiul. Uite care e cea mai periculoasă zonă

Această statistică te va face să ocoleşti un sector al Bucureştiul. Uite care e cea mai periculoasă zonă
Sursa foto: Foto: stiri.com.ro
de S.T.    |    18 Apr 2012   •   08:26

V-aţi întrebat cât de sigur este Bucureştiul? Din statisticile poliţiei, sectorul 1 este cel mai vizat de infracţiuni, însă, clasamentul nu are diferenţe prea mari la numărul de dosare penale. 15 mii pe an este un număr reprezentativ pentru toate sectoarele Capitalei.

Cea mai periculoasă zonă din Bucureşti este sectorul 1 cu un număr record de 15.672 de infracţiuni sesizate în anul 2011. Vine din spate zona administrată de primarul Liviu Negoiţă. În sectorul 3 au fost înregistrate în acelaşi an 15.555 de infracţiuni. Nici în sectorul 2 situaţia nu este prea roz. Cu doar 200 de infracţiuni mai puţin.

Pe următoarele două poziţii sunt clasate sectoarele 4 şi 6, cu 13.229, respectiv 12.446 de infracţiuni. Cartierele administrate de primarul Vanghelie sunt cele mai sigure. În sectorul 5 au fost înregistrate în 2011 - 11.602 de infracţiuni.

Clasamentul se schimbă radical dacă vorbim despre numărul de violuri. Pe pricipiul cel din urmă va fi cel dintâi, sectorul cinci e pe primul loc. Anul trecut s-au sesizat 31 de violuri.

Locurile doi şi trei sunt ocupate de sectoarele 4 şi 6. Pe locul patru este sectorul 2, cu 18 violuri înregistrate, iar pe cinci se situează sectorul 3.

Cele mai puţine violuri au fost în sectorul 1 al Capitalei.




×
Subiecte în articol: infractiuni violuri siguranta statistici
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close