Antena 3 CNN Actualitate Actele pentru extrădarea Elenei Udrea au ajuns în Bulgaria. Detalii de ultimă oră despre procesul care se judecă mâine

Actele pentru extrădarea Elenei Udrea au ajuns în Bulgaria. Detalii de ultimă oră despre procesul care se judecă mâine

Informaţia momentului la Antena 3, obţinută în exclusivitate: documentele cerute pentru extrădarea Elenei Udrea au ajuns în Bulgaria.

Actele pentru extrădarea Elenei Udrea au ajuns în Bulgaria. Detalii de ultimă oră despre procesul care se judecă mâine
Sursa foto: Antena 3
de Corina Matlinschi    |    18 Apr 2022   •   14:58

În urmă cu scurt timp, Tribunalul din Bulgaria a anunţat că au ajuns documentele trimise de autorităţile din România. Este vorba de acte importante cerute de judecători în procesul de extrădare al Elenei Udrea. 

Instanţa din ţara vecină a cerut săptămâna trecută mai multe informaţii cu privire la condiţiile de detenţie în care ar stat fostul ministru al Turismului la noi în ţară, în cazul în care o să fie extrădat. 

La noi, Ministerul Justiţiei a trimis solicitarea către Administraţia Naţională a Penitenciarelor, iar mai apoi informaţiile cerute şi traduse, au fost trimise prin Tribunalul Bucureşti către judecătorii bulgari. 

Mâine este un al doilea termen în procesul de extrădare al Elenei Udrea, la tribunalul din Bulgaria. Ea va fi adusă din nou în faţa instanţei şi am putea să vedem o primă decizie în acest caz.

Nu va fi însă o decizie definitivă, ea putând fi contestată la Curtea de Apel din  Sofia. 

Autorităţile din Bulgaria trebuie să se grăbească însă cu acest proces de extrădare, pentru că mai au la dispoziţie aproximativ o lună. 

 

×
Subiecte în articol: Elena Udrea Bulgaria
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close