Antena 3 CNN Actualitate Actor român la Hollywood, dispărut de două zile în zona turistică Valea Avrigului

Actor român la Hollywood, dispărut de două zile în zona turistică Valea Avrigului

Actor român la Hollywood, dispărut de două zile în zona turistică Valea Avrigului
11 Iun 2014   •   16:55

Un actor român care a jucat la Hollywood este căutat de poliţie, după ce a dispărut de două zile. Dorin Rîmbu s-a cazat luni la o pensiune pe Valea Avrigului şi a plecat să viziteze zona. Pentru că nu s-a mai întors, deşi îşi lăsase acolo maşina, telefonul mobil şi actele, administratorul pensiunii a sesizat poliţia.

Dorin Rîmbu a jucat roluri minore în The Fourth Angel, Casualty şi Maisie Raine.

Poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale Sibiu efectuează verificări în vederea identificării unui bărbat care, în cursul zilei de 9 iunie, a plecat de la o pensiune situată pe Valea Avrigului fără a mai reveni.

Poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 4 Poliţie Rurală Porumbacu de Jos au fost sesizaţi ieri, 10 iunie, de administratorul unei pensiuni situate pe Valea Avrigului cu privire la faptul că, un bărbat care intenţiona să se cazeze la respectiva pensiune a plecat să viziteze zona fără a mai reveni. Autoturismul bărbatului precum şi documentele sale personale au fost lăsate la pensiune.

Întrucât acesta nu a revenit, în cursul zilei de ieri, 10 iunie, angajaţii pensiunii au sesizat Poliţia Rurală Porumbacu de Jos, fiind efectuate verificări în vederea identificării acestuia.

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre acest bărbat sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul de Urgenţă 112.


×
Parteneri
România, la doar un procent distanţă de înghețarea pensiilor
x close