Antena 3 CNN Actualitate Acuzație explozivă pentru ministrul demis al Muncii. După episodul ”liftiera”, un nou scandal zguduie Ministerul

Acuzație explozivă pentru ministrul demis al Muncii. După episodul ”liftiera”, un nou scandal zguduie Ministerul

O nouă acuzație explozivă la adesa ministrului demis al Muncii Violeta Alexandru. Directul Casei Județene de Pensii Mureș, Eugenia Neagoe este pensionată cu forța. Ea susține că își dorea să își pătreze funcția pentru că oricum este nevoie de oameni în sistem, însă nu a fost lăsată să facă acest lucru.

Acuzație explozivă pentru ministrul demis al Muncii. După episodul ”liftiera”, un nou scandal zguduie Ministerul
Sursa foto: sursă foto:Gov.ro
de M.V    |    07 Feb 2020   •   16:49

”În baza unui articol din Contituție, m-am adresat în scris, cu o cerere, Casei Naționale de Pensii Publice și am solicitat menținerea de activitate, după împlinirea vrstei standard de pensionare. La cererea mea, Casa Națională de Pensii mi-a răspuns că mi s-a aproba cererea de menținere. Joi, am avut o întâlnire cu președintele Casei Naționale de Pensii Publice, în legătură cu emiterea acestui ordin, iar domnul președinte mi-a adus la cunoștină că din motive de alte natură decât cele manageriale, ba dimpotrivă, mi-a adus laude, am înțeles că e vorba despre presiuni politice de la nivelul PNL Mureș.

Am ales să fac publică această întâmplare. Am considerat că e necesar ca oamenii să știe ce se întâmplă, cum se întâmplă. Am convingerea ca domnul președinte înainte să ia această decizie s-a consultat cu doamna ministru”, a declarat Eugenia Neagoe, directorul Casei Județene de Penii Mureș, pentru Antena 3.

×
Subiecte în articol: Ministerul Muncii
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close