Antena 3 CNN Actualitate O fată de 17 ani acuză că a fost agresată la Școala de vară a Tineretului AUR | Reacţia partidului

O fată de 17 ani acuză că a fost agresată la Școala de vară a Tineretului AUR | Reacţia partidului

O fată de 17 ani, prezentă la Școala de vară a Tineretului AUR, face acuzații grave de agresiune, după ce a fost găsită de poliţie la un hotel din stațiunea Olimp. Iată ce spun reprezentanții formațiunii.

de Redacția Antena 3 CNN    |    18 Sep 2023   •   16:52

Alarma a fost dată de mama fetei care a sunat la 112, îngrijorată că fiica ei nu mai răspunde la telefon. 

Potrivit IPJ Constanța, în seara de 15 septembrie, în jurul orei 23:30 polițiștii din Neptun au fost sesizați de mama adolescentei că aceasta, fiind într-o tabără la Olimp, nu răspundea la telefon. După ce au găsit fata au ieşit la iveală noi detalii şi acuzații. 

Mai exact, potrivit IPJ Ialomița, adolescenta, în vârstă de 17 ani, a făcut reclamație împreună cu mama, în momentul în care a ajuns acasă, pe 16 septembrie. Atunci a susținut că s-a trezit după o noapte petrecută într-un hotel din stațiunea Olimp, acolo unde a participat la o petrecere privată cu cei de la AUR.

Tânăra a declarat că nu știe ce s-a întâmplat în noaptea respectivă şi nu exclude posibilitatea ca cineva să-i fi pus vreo substanță în băutură.

În momentul în care s-a trezit fata a acuzat dureri în zona intimă şi pentru că prezenta şi urme de sânge a decis să facă o reclamație cu acuzații de viol. 

Tânăra a fost găsită în camera de hotel alături de alte două fete. Potrivit polițiștilor, fata nu prezenta urme vizibile de violență, era coerentă și la recomandarea poliţiştilor şi-a sunat mama. Poliţiştii au întocmit un proces verbal apoi au plecat. 

Între timp, Poliția și Parchetul au deschis deja o anchetă și au ridicat deja imaginile de pe camerele de supraveghere ale hotelului din Olimp pentru a stabili cu exactitate succesiunea evenimentele. 

Potrivit acuzațiilor fetei, vizaţi ar fi Ghinea Valentin, în vârstă de 40 ani şi Negara George, în vârstă de 40 de ani. Cei doi bărbați indicați de adolescentă sunt din comuna Mărculeşti Ialomița şi nu au antecedente penale.

Reacția AUR

"Singurul incident despre care organizatorii Scolii de vară au cunoștință în momentul de față s-a petrecut în noaptea de 15 spre 16 septembrie 2023 în complexul care a găzduit evenimentul, când o persoană minoră cazată într-o cameră rezervată invitaților a fost găsită de organizatori într-o avansată stare de ebrietate. Concomitent, părinții tinerei, alertați de modul în care aceasta discuta la telefon, au sunat la poliție și au cerut intervenția unui echipaj la fața locului.

La sosirea oamenilor legii, tânăra a fost cooperantă și a recunoscut că a consumat singură alcool. Ca urmare a verificărilor efectuate și neconstatând nimic suplimentar, polițiștii au considerat că tânăra poate rămâne peste noapte în locație pentru a se reface.

În dimineața zilei următoare, minora a fost trimisă acasă de organizatori, alături de doi însoțitori care au predat-o părinților. La fel ca toți ceilalți participanți minori, tânăra a venit la Școala de vară cu acordul părinților. Alianța pentru Unirea Românilor a pus la dispoziția poliției listele de participanți și imaginile video înregistrate pe camerele hotelului", transmit reprezentanții AUR. 

×
Parteneri
El este tânărul de 27 de ani, ucis pe o stradă din Suceava!
x close