Antena 3 CNN Actualitate Câciu: Salariile din sănătate, din sistemul bugetar, pensiile și toate drepturilor vor fi plătite

Câciu: Salariile din sănătate, din sistemul bugetar, pensiile și toate drepturilor vor fi plătite

Salariile din sănătate și din întreg sistemul bugetar, pensiile și toate drepturilor cetățenilor vor fi plătite fără probleme până la sfârșitul anului, scrie pe Facebook ministrul Finanțelor Adrian Câciu, banii urmând a fi asigurați prin rectificarea bugetară care va fi discutată vineri de Guvern.

Câciu: Salariile din sănătate, din sistemul bugetar, pensiile și toate drepturilor vor fi plătite
Sursa foto: agerpres
de Laura Dinu    |    26 Noi 2021   •   11:34

”Salariile din sănătate și din întreg sistemul bugetar, pensiile și toate drepturilor cetățenilor vor fi plătite fără probleme până la sfârșitul anului. Respect munca oamenilor! Ministrul Finanțelor trebuie să aibă ochi atât pentru cifre, dar mai ales pentru un trai mai bun pentru cetățeni.

În ședința de Guvern de astăzi voi veni cu rectificarea bugetară, prin care asigurăm banii necesari pentru plata tuturor drepturilor sociale, pentru susținerea sistemului de sănătate în lupta cu COVID-19, pentru funcționarea serviciilor publice. Este primul proiect realizat contracronometru cu ai mei colegi din Ministerul Finanțelor și le mulțumesc! Avem multe de făcut în continuare: proiectul de buget pentru anul viitor, accesarea banilor din Planul Național de Redresare și Reziliență, consultări ample cu mediul de afaceri, cu partenerii sociali.

Nu tăiem bani, ci venim cu soluții pentru a construi proiecte pentru români! Nu venim cu noi taxe, ci regândim modul de a construi sistemul fiscal pentru a-i ajuta în primul rând pe cei vulnerabili”, scrie Adrian Câciu.

Salariile din sănătate și din întreg sistemul bugetar, pensiile și toate drepturilor cetățenilor vor fi plătite fără...

Publicată de Adrian Câciu pe Joi, 25 noiembrie 2021

×
Subiecte în articol: Adrian Câciu

SINTEZA ZILEI | Luni-Joi, 21:00

Dana Budeanu, furioasă pe ministrul Sănătăţii pentru dezastrul din spitale: "Asta este furtul calificat pe sufletele și pe viața noastră"

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close