Antena 3 CNN Actualitate Adriean Videanu a semnat condica la Poliţie

Adriean Videanu a semnat condica la Poliţie

Adriean Videanu a semnat condica la Poliţie
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
de M.Z.    |    26 Feb 2015   •   08:58

Adriean Videanu a fost joi dimineaţă la Poliţie, să semneze condica, drept obligaţie a controlului judiciar în dosarul Romgaz-Interagro. 

 
Videanu nu a vrut să facă declaraţii presei, astfel că a evitat să răspundă cum a fost finanţată campania PDL pentru Traian Băsescu în 2009.

Adriean Videanu era membru în conducerea PDL în perioada în care banii murdari au ajuns în partid. 
 
Fostul ministru al Economiei a ajuns joi dimineaţă, în jurul 8, la Secţia 12 de Poliţie, unde trebuie să dea cu subsemnatul în dosarul Romgaz-Interagro, în care este acuzat de complicitate la delapidare, abuz în serviciu şi constituire a unui grup infracţional organizat. 
 
Adriean Videanu se află sub control judiciar şi în dosarul disjuns din cel al despăgubirii ilegale de la ANRP, în care este acuzat alături de fostul şef al DIICOT Alina Bica şi de Dorin şi Alin Cocoş. 
 
Videanu este acuzat de complicitate la abuz în serviciu, după ce Alina Bica, în februarie 2014, printr-o ordonanţă dată ca procuror-şef al DIICOT, cu încălcarea prevederilor legale de competenţă, a ridicat sechestrul asigurator asupra unui număr de 80 de acţiuni ale acestuia, dispus de procurorul care instrumenta dosarul Romgaz -Interagro în care era cercetat Videanu.
 

×
Subiecte în articol: Adriean Videanu
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close