Antena 3 CNN Actualitate Aglomeraţie mare într-un mall din Craiova! Sute de oameni au uitat de pandemie şi au format o coadă uriaşă

Aglomeraţie mare într-un mall din Craiova! Sute de oameni au uitat de pandemie şi au format o coadă uriaşă

Sute de persoane s-au îmbulzit la inaugurarea unui magazin de electrocasnice deschis într-un mall din Craiova. Oamenii au uitat de pandemie, de distanţare socială, pentru a beneficia de ofertele puse la bătaie cu această ocazie. Imaginile cu marea de clienți a apărut pe paginile de socializare. Cei mai mulți dintre oameni le-au reproșat autorităților că nu iau măsuri în astfel de situații, dar și cumpărătorii au fost mustrați că nu țin cont de reguli.

Aglomeraţie mare într-un mall din Craiova! Sute de oameni au uitat de pandemie şi au format o coadă uriaşă
de Iulia Gorgorin    |    10 Dec 2020   •   14:40

A fost aglomeraţie mare în această dimineaţă într-un mall din Craiova. Sute de persoane au format o coadă uriaşă pentru a reuşi să prindă ofertele dintr-un magazin de elecrocasnice.

Dornici de a pune mâna pe produse, oamenii au format coada din interior, până în holul centrului comercial.

Pentru a nu rata reducerile, oamenii au stat la rând, înainte de deschiderea magazinului şi au uitat de regulile impuse de pandemie.

În imagini se poate observa că oamenii nu păstrează distanţarea socială

Imaginile cu aglomeraţia din faţa unui magazin de electrocasnice au apărut pe reţelele de socializare, iar comentariile nu au întârziat să apară.

''Oamenii din pieţe nu au voie, dar mall da! Păcat pentru situaţia asta''

''Pieţele au fost închise, dar la mall putem merge, pentru că declară că se respectă normele de distanţare'', sunt doar câteva dintre reacţiile apărute în urma imaginilor revoltătoare.

Reacţia magazinului de electrocasnice:

''Inaugurarea se desfasoara sub supravegherea agentilor de paza, iar autoritatile au fost notificate de posibilitatea formarii acestor cozi, motiv pentru care s-au instalat si cordoane pentru crearea fluxurilor de trafic in zona magazinului, iar accesul se face cu un numar limitat. Speram ca toata lumea prezenta la aceasta deschidere sa se conformeze si sa respecte aceste indicatii'', au scris reprezentanţii mall-ului pe contul de socializare pe care îl deţin.

Potrivit unor surse, reprezentantul magazinului care s-a deschis astăzi de dimineață în incinta Electroputere Mall din Craiova a fost amendat cu 5.000 de lei.

 

×
Subiecte în articol: Craiova mall coada
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close