Antena 3 CNN Actualitate Sute de persoane stau la coadă, în Timișoara, pentru ajutoarele gratuite de la UE. Oamenii bolnavi așteaptă de ore întregi să le vină rândul

Sute de persoane stau la coadă, în Timișoara, pentru ajutoarele gratuite de la UE. Oamenii bolnavi așteaptă de ore întregi să le vină rândul

Cozile umilinței la Timișoara, acolo unde oamenii îndură frigul pentru a ridica alimentele gratuite de la Uniunea Europeană.

Sute de persoane stau la coadă, în Timișoara, pentru ajutoarele gratuite de la UE. Oamenii bolnavi așteaptă de ore întregi să le vină rândul
Sursa foto: Antena 3
de Laura Dinu    |    30 Ian 2023   •   12:58

Sute de oameni s-au adunat, în această dimineață, la Timișoara, în fața unui centru unde sunt distribuite ajutoarele de la Uniunea Europeană. 

Oamenii bolnavi spun că nu mai rezistă după ce au stat deja ore întregi în frig. 

”De la ora șapte fără zece am venit! Dar au fost care au stat de la ora 2:00. Este foarte slabă organizarea aici. S-ar putea mișca mult mai repede, dar sunt doar două doamne care ne verifică actele. Și sunt foarte multe formulare pentru fiecare persoană. 

De vreo patru ore aștept. De azi de dimineață stau aici. Se putea organiza mai bine. Mai multe locuri, nu numai unul singur! Vă dați seama că stăm aici, în frigul ăsta, de patru ore. Oamenii sunt și bolnavi, că nimeni nu vine de sănătos aici. 

Citește și: Îmbulzeală la ajutoarele de la Uniunea Europeană. În Târgu Jiu s-au trimis doar 700 de pachete pentru 3.000 de beneficiari

Am venit pentru mine Și sunt și bolnavă. Deja nu mai pot. Sunt cu inima și deja simt că nu mai rezist. De azi dimineață, de la 5:00, m-am sculat și de atunci sunt venită. Hai să fim oameni! 

Se putea măcar la persoanele cu handicap să le aducă acasă, sau să se facă mai multe centre, nu doar unul singur”, spun oamenii care așteaptă la coadă.

×
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close