Antena 3 CNN Actualitate ALEGERI PREZIDENŢIALE 2019. Lipsa unei dezbateri electorale este scandalul politic al momentului

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2019. Lipsa unei dezbateri electorale este scandalul politic al momentului

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2019. Lipsa unei dezbateri electorale este scandalul politic al momentului
Sursa foto: Foto: Agerpres
de S.T.    |    13 Noi 2019   •   08:32

Lipsa unei dezbateri electorale este scandalul politic al momentului. În timp ce Viorica Dăncilă cere public ori de câte ori are ocazia o confruntare cu preşedintele Klaus Iohannis, acesta răspunde că vrea să stea de vorbă doar cu cetăţenii.

Ca să mai calmeze spiritele, proaspătul premierul Ludovic Orban s-a oferit el să meargă la o dezbaterea cu Dăncilă.

Fără un răspuns din partea stafului de campanie al PSD; Orban a primit însă o invitaţie din partea primarului general al Capitalei, Gabriela Firea, pe care a acuzat-o de incompetenţă.

Primarul general al Capitelei l-a provocat la o discuţie despre realizările fiecăruia dintre ei.

Având în vedere interesul public privind dezbaterea între candidaţii intraţi în turul al doilea al prezidenţialelor, Antena Group a trimis o scrisoare Consiliului Naţional al Audiovizualului în care îşi exprimă dorinţa de a găzdui o astfel de confruntare.

Dezbaterea ar urma să fie difuzată pe cel puţin cinci posturi de televiziune, respectiv Antena 1, Antena 3, Antena Stars, Happy Channel, Antena International, pe posturile de radio Zu şi Romantic FM, precum şi pe 12 platforme online, audienţa estimată fiind de cel puţin 11.250.000 de persoane.

Confruntarea va putea fi preluată gratuit de orice post de televiziune, radio şi pe internet.

Conform propunerii, moderatori ar urma să fie reprezentanţi ai primelor trei televiziuni de stiri, potrivit măsurătorilor de audienţă, într-un format transparent şi echilibrat, se arată în documentul trimis CNA.

×
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close