Antena 3 CNN Actualitate Alerta cu bombă de la Curtea de Apel București a fost falsă

Alerta cu bombă de la Curtea de Apel București a fost falsă

Alerta cu bombă de la Curtea de Apel București, din timpul procesului la care erau prezente Elena Băsescu și Elena Udrea, a fost falsă.

Alerta cu bombă de la Curtea de Apel București a fost falsă
Sursa foto: hepta
de Laura Dinu    |    26 Ian 2021   •   13:05

Update 13:00. Apelul care anunţa o bombă la Curtea de Apel București s-a dovedit a fi fals. Poliția Capitalei a anunțat că sesizarea nu s-a confirmat.

Poliția Capitalei a fost sesizată, marți,  prin SNUAU 112, de către un bărbat, că la Curtea de Apel București se află un dispozitiv exploziv. Clădirea a fost imediat evacuată.

La fața locului s-a deplasat echipa pirotehnică din cadrul IGPR, care a efectuat verificări.

”Am ieșit cu toții! Eram în sala de judecată, la procesul Elenei Udrea. Ne-au evacuat, jandarmul a venit de urgență la președinte spunându-i că cei de la antitero sunt afară, este alertă cu bombă! Moment în care judecătoarea a suspendat ședința. 

Este haos aici, la Curtea de Apel, pentru că sunt sute de procese și oamenii pleacă valuri-valuri, aleargă, sunt foarte speriați, și așteptăm ca cei de la antitero să vină înăuntru. 

Prin apel la 112, un bărbat a fost cel care a sunat și a anunțat că cineva ar fi pus o bombă”, a povestit Roxana Ciucă, reporter Antena 3 prezent la fața locului. 

 

×
Subiecte în articol: alerta bomba
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close