Antena 3 CNN Actualitate Alertă în Brăila! Trei deţinuţi au evadat de la Penitenciarul pentru Minori şi Tineri de la Tichileşti

Alertă în Brăila! Trei deţinuţi au evadat de la Penitenciarul pentru Minori şi Tineri de la Tichileşti

Alertă în Brăila! Trei deţinuţi au evadat de la Penitenciarul pentru Minori şi Tineri de la Tichileşti
Sursa foto: Foto: Agerpres
02 Iul 2014   •   07:35

Poliţiştii brăileni au făcut noapte albă. Întregul judeţ a fost periat în căutarea a trei băieţi de 17 ani, evadaţi din Penitenciarul pentru Minori şi Tineri de la Tichileşti.

Tinerii, doi din judeţul Bacău şi unul din Vrancea, îşi executau pedeapsa în regim deschis pentru tâlhărie şi privare de libertate.

Cei trei, care munceau pe câmpul unei ferme de-a Penitenciarului, au fugit în jurul orei 11. Câteva minute mai târziu s-a dat alarma generală.

În tot judeţul s-au făcut filtre rutiere.

Pe parcursul zilei, două apeluri primite la 112, au concentrat căutările în două zone din judeţ. Primul telefon informa că cei trei ar fi fost zăriţi într-un lan din apropierea şoselei de centură a Brăilei.

Zona a fost periată imediat însă cei trei au fost de negăsit. Câteva ore mai tarziu, după un alt apel la 112, căutările au vizat un alt lan din localitatea Albina, la câţiva kilometri de Brăila. Nici de această dată, oamenii legii nu au dat de cei trei fugari. Căutările continuă în tot judeţul, dar şi la domiciliile evadaţilor.

×
Parteneri
Mesaj RO-Alert în Slănic Prahova: ”Părăsiți zona!”
x close