Antena 3 CNN Actualitate Alertă meteo ANM. Meteorologii anunță ploi până la finalul lunii iunie

Alertă meteo ANM. Meteorologii anunță ploi până la finalul lunii iunie

Alertă meteo ANM. Meteorologii anunță ploi până la finalul lunii iunie.

Alertă meteo ANM. Meteorologii anunță ploi până la finalul lunii iunie
Sursa foto: Hepta
de S.T.    |    16 Iun 2020   •   08:49

Meteorologii anunță ploi până la finalul lunii iunie, iar temperaturile vor fi apropiate de cele specifice perioadei.

Conform prognozei transmisă, marți, de Administrația Națională de Meteorologie, în săptămâna 15-22 iunie, valorile termice vor fi mai coborâte decât cele specifice pentru această perioadă în regiunile vestice și sudice, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval.

Alertă meteo ANM. Meteorologii anunță ploi până la finalul lunii

Regimul pluviometric estimat pentru această săptămână va fi excedentar în toate regiunile.

În săptămâna 22-29 iunie, temperaturile medii ale aerului vor fi ușor mai coborâte decât cele normale pentru acest interval, în regiunile sudice, iar în rest vor fi apropiate de cele specifice pentru această perioadă.

Alertă meteo ANM. Meteorologii anunță ploi până la finalul lunii

Cantitățile de precipitații vor fi excedentare în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în regiunile nord-estice. Excepție va face nord-vestul teritoriului, unde cantitățile de precipitații vor fi local deficitare.

În săptămâna 29 iunie - 7 iulie, temperatura medie a aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României.

Regimul pluviometric estimat pentru această perioadă va fi ușor excedentar în jumătatea vestică a țării, iar în rest se va situa în jurul celui normal pentru acest interval.

Alertă meteo ANM. Meteorologii anunță ploi până la finalul lunii

În săptămâna 6-13 iulie, valorile termice vor fi apropiate de cele normale pentru această săptămână, posibil ușor mai coborâte în regiunile vestice.

Cantitățile de precipitații vor fi excedentare în regiunile intracarpatice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.

Alertă ANM: în ce zone plouă torențial azi

Prognoza meteo ANM pentru marți, 16 iunie 2020

Instabilitatea atmosfericã se va menţine accentuatã dupã orele amiezii în cea mai mare parte a ţãrii, dar mai ales în vest, sud-vest, în centru şi nord-est, precum şi în zonele montane. Vor fi perioade cu înnorãri temporar accentuate, averse torenţiale, frecvente descãrcãri electrice, intensificãri de scurtã duratã ale vântului şi, izolat, vijelii şi grindinã. În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitãţile de apã vor depãşi local 25 l/mp şi pe arii restrânse 40...50 l/mp.

Temperaturile maxime se vor încadra între 21 şi 28 de grade. Dimineaţa, în zonele joase de relief în special din sud-est pe suprafeţe mici va fi ceaţã.

Prognoza meteo pentru București, 16 iunie 2020

Vremea va fi în continuare în general instabilã. Instabilitatea atmosfericã se va manifesta îndeosebi dupã orele prânzului prin accentuarea temporarã a înnorãrilor şi perioade în care se vor semnala averse, posibil moderate cantitativ, descãrcãri electrice şi intensificãri de scurtã duratã ale vântului.

Temperatura maximã va fi de 25...26 de grade.

Dimineaţa, cu precãdere în zona preorãşeneascã va fi ceaţã.

×
Subiecte în articol: vremea prognoza meteo ANM

O campanie Antena 3 CNN

Alarmă în spitale, medici de negăsit | Spitalul Judeţean Brăila

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
x close