Antena 3 CNN Actualitate Alertă pe Otopeni! Un avion a ratat decolarea de două ori. Pasagerii au fost debarcați

Alertă pe Otopeni! Un avion a ratat decolarea de două ori. Pasagerii au fost debarcați

Un avion care trebuia să decoleze spre Italia a fost oprit la sol, miercuri, pe Aeroportul Otopeni după ce piloții au ratat decolarea de două ori.

Alertă pe Otopeni! Un avion a ratat decolarea de două ori. Pasagerii au fost debarcați
Sursa foto: Turkish Airlines/Facebook
de Alexandra Dima    |    20 Oct 2021   •   16:47

Aeronava Airbus, ce trebuia să decoleze de pe Aeroportul Otopeni cu destinația Torino la ora 13.50 a ratat manevrele de decolare de două ori din cauza unor probleme tehnice, relatează RTV, citat de DC News

Piloții ar fi început manevrele de decolare, dar nu au reușit să ridice avionul de la sol. Manevrele au fost reluate pentru a doua oară, dar avionul tot nu s-a ridicat de pe pistă. 

Cei de la aeroport spun că ar fi vorba totuși de o problemă tehnică la aeronavă, deși avionul ar fi trebuit să fie verificat înainte de orice decolare. 

Aeronava s-a întors pe platforma de parcare a Aeroportului Otopeni, iar pasagerii au fost debarcați. Decolările au fost întrerupte pe Aeroportul Otopeni cât timp această aeronavă a încercat să decoleze și până la eliberarea pistei.

Tehnicienii urmează să facă verificări amănunțite pentru a vedea care sunt problemele exacte ce puteau duce la o tragedie. 

Conform ultimelor date de pe platforma online a aeroportului Otopeni, zborul spre Torino este programat la ora 17.45.

×
Subiecte în articol: Aeroport Otopeni Airbus Torino Italia
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close