Antena 3 CNN Actualitate Alex Bodi, fostul soţ al Biancăi Drăguşanu, a fost reţinut pentru trafic de persoane şi şantaj. Imagini din timpul reţinerii

Alex Bodi, fostul soţ al Biancăi Drăguşanu, a fost reţinut pentru trafic de persoane şi şantaj. Imagini din timpul reţinerii

La finalul unei zile în care au fost mobilizaţi sute de poliţişti din întreaga ţară într-un dosar de crimă organizată, vin şi primele rezultate ale anchetei. Alex Bodi, fostul soţ al Biancăi Drăguşanu, a fost reţinut pentru 24 de ore, iar pe numele său va fi făcută o propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Alex Bodi, fostul soţ al Biancăi Drăguşanu, a fost reţinut pentru trafic de persoane şi şantaj. Imagini din timpul reţinerii
de Georgiana Adam    |    11 Noi 2020   •   20:23

Alex Bodi este acuzat de procurorii DIICOT din Craiova de mai multe infracţiuni de crimă organizată, printre care constituire a unui grup infracţional organizat, trafic de persoane şi şantaj.

În acest dosar, mai multe suspecţi sunt acuzaţi că racolau tinere prin metoda "loverboy" pe care apoi le obligau să se prostitueze în diferite ţări europene.

Dezvăluiri în exclusivitate despre Alex Bodi, fostul soț al Biancăi Drăgușanu, săltat de mascați pentru proxenetism

Potrivit unor surse din anchetă, Alex Bodi se numără printre suspecţii care se ocupau cu înşelarea tinerelor din categorii defavorizate, cărora le promitea un trai mai bun, pentru ca mai apoi să le forţeze să se prostitueze. Toţi banii "produşi" de fete erau confiscaţi de traficanţii de carne vie.

Fostul iubit al Biancăi Drăgușanu, săltat de polițiști în această dimineată! Alex Bodi, cap al unei reţele de proxenetism

Operaţiunea procurorilor a debutat în forţă miercuri dimineaţă. Au fost efectuate zeci de percheziţii în mai multe judeţe: lfov, Braşov, Dolj, Gorj, Giurgiu, Olt, Sibiu şi Vâlcea.

Alex Bodi şi alţi suspecţi au fost reţinuţi 24 de ore. Ei îşi vor petrece noaptea în arest iar mâine vor fi prezentaţi în faţa judecătorilor din Craiova cu propuneri de arestare preventivă pentru următoarele 30 de zile.

×
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close