Antena 3 CNN Actualitate Rafila: Nu trebuie să fie mai mult de 15 elevi în clasă. Studenții și liceenii ar trebui să înceapă primii cursurile

Rafila: Nu trebuie să fie mai mult de 15 elevi în clasă. Studenții și liceenii ar trebui să înceapă primii cursurile

Școlile trebuie să ia măsuri drastice dacă elevii revin în bănci, avertizează profesorul Alexandru Rafila, într-o intervenție în exclusivitate la Antena 3. În clasă nu ar trebui să fie mai multe de 15 elevi, iar purtarea măștilor va fi obligatorie. Primii care ar trebui să reia cursurile ar fi studenții, după care, liceenii.

Rafila: Nu trebuie să fie mai mult de 15 elevi în clasă. Studenții și liceenii ar trebui să înceapă primii cursurile
Sursa foto: Antena 3
26 Apr 2020   •   11:39

””Un lucru important și pentru universități și pentru licee este gândirea modului de funcționare, astfel încât aglomerația să fie exclusie și să încercăm să folosim întreaga durată a zilei, alternanța prezenței la cursuri sau seminarii, pentru că este bine să ne gândim că nu este bine să lucrăm cu mai mult de jumătate din numărul acestora în același timp, adică să spațiem foarte mult programul astfel încât să nu aglomerăm spațiile de învățământ”, a declarat Alexandru Rafila. 

”În ceea ce privește ciclul primar, ciclul gimnazial, acolo este mult mai important. Acolo o să se joace, o să interacționeze, nu o să poată să poarte mască.. Ar trebui luat în vedere ca într-o clasă să nu funcționeze mai mult de 15 elevi”, a adăugat medicul. 

×
Subiecte în articol: redeschidere şcoli
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close