Antena 3 CNN Actualitate Alexandru Rafila, ministrul Sănătăţii: "Sărbătorirea Zilei Naţionale a României la 1 Decembrie este un moment de mândrie"

Alexandru Rafila, ministrul Sănătăţii: "Sărbătorirea Zilei Naţionale a României la 1 Decembrie este un moment de mândrie"

Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, a declarat, într-o postare pe Facebook, că sărbătorirea Zilei Naţionale a României la 1 Decembrie este un moment de mândrie.

Alexandru Rafila, ministrul Sănătăţii: "Sărbătorirea Zilei Naţionale a României la 1 Decembrie este un moment de mândrie"
Sursa foto: Hepta | Mediafax Foto / Mediafax
de Ştefan Petrică    |    01 Dec 2022   •   13:36

"Sărbătorirea Zilei Naționale a României la 1 Decembrie este un moment de mândrie, dar și de reflecție la ceea ce facem pentru ca țara noastră să se dezvolte și să fie apreciată la nivel internațional.

A fost un an dificil, cu numeroase provocări pentru sistemul sanitar, dar si în plan economic și social. Poziția și implicarea României pentru gestionarea problemelor generate de războiul din Ucraina au întărit poziția țării noastre ca membru al Uniunii Europene și al NATO, prin sprijinul acordat refugiaților și țării vecine", a scris ministrul Sănătăţii în postarea sa de pe Facebook.

×
Parteneri
Programul magazinelor mari din România, de Paște
x close