Antena 3 Actualitate Alin, un tânăr polițist din Sălaj, a murit într-un cumplit accident: "S-a transformat în ziua fatidică"

Alin, un tânăr polițist din Sălaj, a murit într-un cumplit accident: "S-a transformat în ziua fatidică"

de Alin Tarnovschi    |    10 Aug 2020   •   08:30
Alin, un tânăr polițist din Sălaj, a murit într-un cumplit accident: "S-a transformat în ziua fatidică"
Sursa foto: Facebook

Alin Unguraș, un tânăr în vârstă de 29 de ani, polițist în cadrul IPJ Sălaj, a murit într-un cumplit accident produs duminică seară, în zona satului Stana din Sălaj.

Tragedia s-a produs duminică, în jurul orei 17.00, atunci când Alin se plimba cu un ATV pe o pășune din zona satului Stana, comuna Almașu. La un moment dat, tânărul de 29 de ani a pierdut controlul direcției și s-a răsturnat.

În urma accidentului, Alin a ajuns să fie strivit de ATV-ul care are o greutate de câteva sute de kilograme. Oamenii care au descoperit accidentul cumplit au sunat la numărul unic de urgență 112.

Din nefericire, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

Moartea lui Alin Unguraș i-a șocat familia, prietenii și colegii din cadrul Poliției.

"Încă un coleg drag s-a dus să ne vegheze din ceruri...

Cuvintele sunt de prisos și vorbele sunt prea puține pentru a descrie șocul și regretul!

Ceea ce trebuia să fie o zi liberă pentru colegul nostru Alin Unguraș s-a transformat în ziua fatidică, în care un cumplit accident l-a răpit din mijlocul familiei sale și din mijlocul nostru, al familiei Sindicatului Europol.

Alin era Vicepreședintele Filialei Sălaj a Sindicatului EUROPOL și era apreciat pentru curajul de a spune lucrurilor pe nume și de a sări în ajutorul colegilor. Ca polițist, IPJ Sălaj si Poliția Română au pierdut un profesionist, un coleg devotat, un om care trăia pentru binele celorlalți.

Aline, îți vom simți lipsa și te vom păstra veșnic în sufletele noastre! Dumnezeu să te odihnească în pace! Cerul are de azi încă un înger!", se arată într-o postare pe pagina de Facebook a Sindicatului Europol.

×
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal
Parteneri
x close