Antena 3 CNN Actualitate Altar de lumânări pentru Mihai, în parcarea în care a fost omorât cu o sabie, în Franţa

Altar de lumânări pentru Mihai, în parcarea în care a fost omorât cu o sabie, în Franţa

Şoferii români au ridicat un altar de lumânări în parcarea din Franţa unde a fost omorât Mihai Spătaru, tânărul şofer român de TIR ucis cu o sabie în faţa soţiei sale.

Altar de lumânări pentru Mihai, în parcarea în care a fost omorât cu o sabie, în Franţa
Sursa foto: Facebook
de Alin Tarnovschi    |    25 Mai 2021   •   10:59

Şoferii români au aprins lumânări lângă fotografia lui Mihai Spătaru, chiar în parcarea de pe autostrada N28 din Franţa, în apropiere de Calais, acolo unde tânărul şofer român de TIR a fost omorât cu o sabie, chiar sub ochii soţiei sale.

Altarul a fost ridicat de Valentin Burduja, un şofer pe 3,5T.

Oamenii au pus lumânări în memoria tânărului care a murit nevinovat şi aparent fără motiv.

"Dumnezeu să-l odihnească în pace. Am trecut prin acea blestemată parcare să aprind o lumânare pentru colegul nostru care a plecat în ultima cursă. Drumuri line, Mihăiţă", a scris Gică Neacşu, într-o postare publicată pe un grup de Facebook dedicat şoferilor români.

În continuare, trupul neînsufleţit al lui Mihai se află la o morgă din Franţa şi urmează să fie adus în ţară peste câteva zile pentru a fi înmormântat creştineşte, acasă, la Brăila.

"Je suis Mihai", protestul şoferilor de TIR pentru tânărul român ucis în Franţa

Şofer român de TIR, omorât cu o sabie într-o parcare din Franţa, sub ochii soţiei

Mihai Spătaru, un şofer român de TIR angajat la o firmă din Spania, care era în echipaj cu soţia sa, şi ea şoferiţă de TIR, a fost omorât în noaptea de 16 spre 17 mai 2021, într-o parcare de pe autostrada N28 din Franţa, în apropiere de Calais.

În timp ce se afla în parcare, românul i-a spus soţiei sale că merge la toaletă şi că va vefifica remorca, însă după câteva momente, când a coborât din cabină, a fost atacat de un individ cu o sabie.

Soţia sa a văzut totul, iar până să intervină, bărbatul a fost tăiat de două ori, iar criminalul a fugit.

Mai mult, strigătele de ajutor ale femeii ar fi fost auzite de ceilalţi şoferi aflaţi în parcare, însă niciunul nu a coborât pentru a sări în ajutorul colegului lor.

Mihai s-a stins în braţele soţiei sale, în timp ce echipajele Ambulanţei ar fi ajuns după aproximativ o oră, au explicat martori prezenţi la locul tragediei.

Procurorii francezi au deschis o anchetă şi continuă cercetările pentru identificarea criminalului.

×
Subiecte în articol: şofer român de TIR Franta
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close