Antena 3 Actualitate Altar de lumânări pentru Mihai, în parcarea în care a fost omorât cu o sabie, în Franţa

Altar de lumânări pentru Mihai, în parcarea în care a fost omorât cu o sabie, în Franţa

de Alin Tarnovschi    |    25 Mai 2021   •   10:59
Altar de lumânări pentru Mihai, în parcarea în care a fost omorât cu o sabie, în Franţa
Sursa foto: Facebook

Şoferii români au ridicat un altar de lumânări în parcarea din Franţa unde a fost omorât Mihai Spătaru, tânărul şofer român de TIR ucis cu o sabie în faţa soţiei sale.

Şoferii români au aprins lumânări lângă fotografia lui Mihai Spătaru, chiar în parcarea de pe autostrada N28 din Franţa, în apropiere de Calais, acolo unde tânărul şofer român de TIR a fost omorât cu o sabie, chiar sub ochii soţiei sale.

Altarul a fost ridicat de Valentin Burduja, un şofer pe 3,5T.

Oamenii au pus lumânări în memoria tânărului care a murit nevinovat şi aparent fără motiv.

"Dumnezeu să-l odihnească în pace. Am trecut prin acea blestemată parcare să aprind o lumânare pentru colegul nostru care a plecat în ultima cursă. Drumuri line, Mihăiţă", a scris Gică Neacşu, într-o postare publicată pe un grup de Facebook dedicat şoferilor români.

În continuare, trupul neînsufleţit al lui Mihai se află la o morgă din Franţa şi urmează să fie adus în ţară peste câteva zile pentru a fi înmormântat creştineşte, acasă, la Brăila.

"Je suis Mihai", protestul şoferilor de TIR pentru tânărul român ucis în Franţa

Şofer român de TIR, omorât cu o sabie într-o parcare din Franţa, sub ochii soţiei

Mihai Spătaru, un şofer român de TIR angajat la o firmă din Spania, care era în echipaj cu soţia sa, şi ea şoferiţă de TIR, a fost omorât în noaptea de 16 spre 17 mai 2021, într-o parcare de pe autostrada N28 din Franţa, în apropiere de Calais.

În timp ce se afla în parcare, românul i-a spus soţiei sale că merge la toaletă şi că va vefifica remorca, însă după câteva momente, când a coborât din cabină, a fost atacat de un individ cu o sabie.

Soţia sa a văzut totul, iar până să intervină, bărbatul a fost tăiat de două ori, iar criminalul a fugit.

Mai mult, strigătele de ajutor ale femeii ar fi fost auzite de ceilalţi şoferi aflaţi în parcare, însă niciunul nu a coborât pentru a sări în ajutorul colegului lor.

Mihai s-a stins în braţele soţiei sale, în timp ce echipajele Ambulanţei ar fi ajuns după aproximativ o oră, au explicat martori prezenţi la locul tragediei.

Procurorii francezi au deschis o anchetă şi continuă cercetările pentru identificarea criminalului.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close