Antena 3 CNN Actualitate Amânare în dosarul transferurilor din fotbal: Procesul se judecă pe 7 septembrie

Amânare în dosarul transferurilor din fotbal: Procesul se judecă pe 7 septembrie

Amânare în dosarul transferurilor din fotbal: Procesul se judecă pe 7 septembrie
Sursa foto: Transferuri
09 Iun 2009   •   11:33

Amânare în dosarul transferurilor suspecte care au avut loc în fotbal. Magistraţii de la Tribunalul Bucureşti au decis, marţi dimineaţă, să amâne dosarul pentru data de 7 septembrie.

Cercetaţi în aces dosar sunt Ioan şi Victor Becali, Gică Popescu, Jean Pădureanu, Mihai Stoica, Cristi Borcea, Gigi Neţoiu şi George Copos. Aceştia sunt cercetaţi pentru transferul a 12 fotbalişti de la Dinamo, Rapid, Gloria Bistriţa şi Oţelul Galaţi, către cluburi din străinătate.

Întreg fotbalul românesc pare să dea marţi cu subsemnatul în faţa magistraţilor. Şi Cornel Penescu ajunge din nou în faţa judecătorilor.

Tot marţi, Curtea de Apel Piteşti judecă recursul procurorilor anticorupţie la decizia Tribunalului Argeş de a nu prelungi mandatele de arestare pentru "lotul Penescu". În scandalul de corupţie din fotbal mai sunt cercetate în libertate alte 5 persoane. Mandatele de arestare ale finanţatorului FC Argeş, Cornel Penescu, fostului preşedinte al Comisiei Centrale de Arbitraj, Gheorghe Constantin, omului de afaceri Liviu Făcăleaţă şi a fostului şef al OPC Argeş Cristian Libertatu expiră peste două zile.

De asemenea, Tribunalul Argeş judecă cererea procurorilor de prelungire a interdicţiei arbitrului Aurelian Bogaciu de a părăsi localitatea.

Antena 3

×
Subiecte în articol: proces amanare fotbal transferuri
Parteneri
Klaus Iohannis iese la pensie. Postul său de profesor va fi scos la concurs
x close