Antena 3 CNN Actualitate Ambasadorul Franţei: Cele mai sincere condoleanţe pentru această tragedie. Franţa este alături de România

Ambasadorul Franţei: Cele mai sincere condoleanţe pentru această tragedie. Franţa este alături de România

Ambasadorul Franţei: Cele mai sincere condoleanţe pentru această tragedie. Franţa este alături de România
Sursa foto: Foto: VideoNews
01 Noi 2015   •   17:58

Ambasadorul Franţei la Bucureşti a venit la locul tragediei din Capitală, pentru a-şi exprima condoleanţele şi pentru a depune un buchet de flori.

 
"Aş vrea, în primul rând, să exprim cele mai sincere condoleanţe pentru această tragedie. A fost cu adevărat o tragedie. Îmi amintesc solidaritatea României când am avut atentatul Charlie Hebdo în Franţa şi aş vrea să demonstrez azi solidaritatea noastră. Şi am fost frapat şi am admirat lucrul făcut de SMURD şi medicii şi poliţiştii şi toată lumea care s-a mobilizat. Şi domnul secretar de stat, Raed Arafat, domnul Bănicioiu, guvernul. Eu cred că au făcut tot ce s-a putut şi a fost o mobilizare extraordinară. Ce poate să facă Franţa? Avem o cooperare între cele două ţări asupra tratamentului arsurilor. Această cooperare a început în anul 2013 şi diseară vine o echipă medicală, în cadrul acestei cooperări, cu doi cei mai buni experţi în tratamentul arsurilor."
 

×
Subiecte în articol: ambasador Franta Club Colectiv condoleante
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close