Antena 3 CNN Actualitate Ambasadorul SUA despre şefa DNA: „Ne menţinem încrederea în munca ei”

Ambasadorul SUA despre şefa DNA: „Ne menţinem încrederea în munca ei”

Ambasadorul SUA despre şefa DNA: „Ne menţinem încrederea în munca ei”
06 Iul 2017   •   12:39

Ambasadorul Statelor Unite ale Americii la Bucureşti, Hans Klemm, a declarat joi că Guvernul american şi Ambasada SUA îşi menţin încrederea în munca desfăşurată de Laura Codruţa Kovesi în fruntea DNA.

Întrebat, la finalul unei întâlniri cu preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, ce poată să spună despre scandalul în care este implicată şefa DNA, Klemm a afirmat iniţial că nu are o declaraţie anume în cazul Kovesi.

Chestionat dacă Guvernul SUA şi Ambasada de la Bucureşti o susţin în continuare pe Laura Codruţa Kovesi, ambasadorul a răspuns: "Ne menţinem încrederea în munca ei, această muncă a fost analizată de autorităţile judiciare din România. Avem încredere în acest lucru".

Întrebat dacă Kovesi e în pericol din cauza acestui scandal, ambasadorul american a spus că decizia trebuie să aparţină autorităţilor române. "Aceasta va trebui să fie decizia luată de autorităţile româneşti", a explicat Klemm.

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, s-a întâlnit joi cu adjunctul şefului misiunii diplomatice a SUA, Dean Thompson, cu ocazia încheierii activităţii acestuia în România. La întrevedere a participat şi ambasadorul SUA, Hans Klemm.

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close