Antena 3 CNN Actualitate ”Amenajare complexă” a plajelor lărgite din Mamaia. Facilitățile de care ar putea beneficia turiștii anul viitor

”Amenajare complexă” a plajelor lărgite din Mamaia. Facilitățile de care ar putea beneficia turiștii anul viitor

Plajele extinse din Mamaia vor avea parte de o amenajare serioasă, cel puțin asta intenționează Administrația Națională Apele Române. Locuri de joacă pentru copii, puncte de prim-ajutor și spații verzi sunt doar câteva dintre facilitățile care ar trebui să transforme plajele lărgite dintr-un motiv de nemulțumire pentru turiști în spații utile.

”Amenajare complexă” a plajelor lărgite din Mamaia. Facilitățile de care ar putea beneficia turiștii anul viitor
Sursa foto: Pixabay
de Adelina Miron    |    16 Sep 2021   •   15:20

Administrația Națională Apele Române a lansat o licitație publică pentru atribuirea contractului de servicii de consultanță pentru pregătirea, organizarea şi jurizarea concursului internaţional de soluţii cu tema "Amenajarea complexă a plajelor din staţiunea Mamaia, judeţul Constanţa".

Zona vizată de proiect se întinde din sud, de la Hotel Sulina, până în nord, la Arena Regia - Năvodari.

În urma ”amenajăriilor complexe”, plajele din stațiunea Mamaia ar trebui să fie un loc primitor atât pentru copii, cât și pentru persoanele cu dizabilități. Astfel, planul cuprinde realizarea de rampe de acces, de puncte de prim ajutor și de locuri de joacă pentru copii.

Mai mult, autoritățile au în vedere asigurarea utilităților de tipul apă, canalizare și energie electrică și a unor sisteme de colectare și reciclare a deșeurilor. 

Pe plaje ar urma să apară și spații verzi, potrivit economedia.ro.

Administrația Națională Apele Române oferă 270.000 de lei pentru serviciile de consultanță solicitate prin licitație.
 

×
Subiecte în articol: Mamaia plaje
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close