Antena 3 CNN Actualitate Amenda record pentru turiştii filmaţi când aruncă gunoaie pe spaţiul verde, în nordul staţiunii Mamaia

Amenda record pentru turiştii filmaţi când aruncă gunoaie pe spaţiul verde, în nordul staţiunii Mamaia

Cei trei turişti filmați, ieri, când aruncau gunoaie pe spaţiul verde, într-o parcare din nordul stațiunii Mamaia, în zona Summerland au fost identificați. Şoferul, un bărbat din Iaşi, a primit din partea autorităţilor amenda maximă.

Amenda record pentru turiştii filmaţi când aruncă gunoaie pe spaţiul verde, în nordul staţiunii Mamaia
Sursa foto: Captură video
de Claudia Popovici    |    18 Iul 2022   •   17:53

După ce imaginile au apărut pe rețelele de socializare, Poliția Locală Constanța s-a sesizat pentru a afla cine este șoferul care abandona gunoaie din mașină pe spaţiul verde, într-o parcare din nordul stațiunii Mamaia, în zona Summerland.

Polițiștii locali l-au identificat și amendat cu 20.000 lei pe șoferul din orașul Iași, informează Primăria Constanța.

„Vă rugăm să înțelegeți că abandonarea deșeurilor poate atrage și măsura complementară de confiscare a autovehiculului folosit la săvârșirea contravenției”, informează sursa citată.

Turişti filmați când aruncă gunoaie pe spaţiul verde, în nordul stațiunii Mamaia: "Sunt şi ei exact ce au aruncat"

Fără să le pese o clipă că ceea ce urmează să facă este greșit total pentru o societate civilizată relativ, doi dintre cei trei turişti, proprietari ai unui BMW în care şi-au permis să bage combustibil pentru a ajunge la mare şi în acest an, au fost surprinși de un martor cu telefonul mobil.

În imaginile publicate pe pagina de Facebook Constanţa INFO se poate observa cum, inițial, unul dintre aşa-zişii turişti, scoate din portbagajul BMW-ului o ladă pe care o aruncă în spaţiul verde.

Ulterior, un al doilea specimen, prieten cu primul, apucă un alt gunoi pe care, aşa cum a învățat de la prietenul său needucat, îl aruncă tot în iarbă.

Lângă cei doi bărbaţi se afla şi un al treilea, care, deşi nu a aruncat niciun gunoi, nu pare să fie deranjat de gesturile prietenilor săi şi continuă discuția cu aceştia ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

×
Subiecte în articol: Mamaia spaşiu verde gunoaie turisti amenda
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close