Antena 3 CNN Actualitate Polițiștii au dat peste 2.200 de amenzi de aproape 500.000 de lei, pentru nerespectarea măsurilor anti-COVID

Polițiștii au dat peste 2.200 de amenzi de aproape 500.000 de lei, pentru nerespectarea măsurilor anti-COVID

Polițiști, jandarmi, reprezentanți DSP, dar și prefectul au luat la pas Capitala pentru a verifica dacă măsurile impuse în contextul pandemiei sunt respectate.

Polițiștii au dat peste 2.200 de amenzi de aproape 500.000 de lei, pentru nerespectarea măsurilor anti-COVID
Sursa foto: Antena 3
de Andreea Ştefan    |    31 Oct 2021   •   09:51

Controalele sunt la ordinea zilei în Capitală, în urma restricțiilor impuse în contextul numărului uriaș de infectări cu virusul COVID-19.

Autoritățile îndeamnă populația să respecte legea pentru a evita să se îmbolnăvească.

”Mesajul meu pentru operatorii economici este să aibă în vedere situația din spitale și să respecte normele. Atribuția prefectului este de a veghea la respectarea ordinii publice.

Avem măsuri excepționale, pentru că este o situație excepțională, de aceea rugăm atât clienții, cât și operatorii economici să înțeleagă situația și să respecte normele restrictive”, a declarat Alexandra Văcaru, prefectul Capitalei.

”Desfășurăm activități atât în restaurante, în cafenele, cât și în mijloacele de transport în comun. De la începutul săptămânii și până în prezent au fost verificate peste 4.000 de mijloace de transport, dar și 2.000 de societăți comerciale”, spune Ciprian Romanescu, purtător de cuvânt al Poliției București.

Doar în ultima săptămână au fost aplicate peste 2.200 de amenzi în valoare de aproape 500.000 de lei.

×
Subiecte în articol: Capitală
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close