x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Fii alături de noi!

ANAF se mută în Dragonul Roşu

de D.G.   •   29 Oct 2015   •   12:21
ANAF se mută în Dragonul Roşu  817
Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) va controla zilnic firmele din complexul comercial Dragonul Roşu, unde volumul de mărfuri vândut şi evaziunea sunt ridicate, şi va aduce la Bucureşti inspectori de la celelalte regionale antifraudă, pentru a-şi intensifica acţiunile.

"În urma rezultatelor înregistrate după primele trei zile de controale operative în Dragonul  Roşu, am decis ca, pentru o anumită perioadă, inspectorii antifraudă să desfăşoare aceste controale în fiecare zi, în cazul acestui engros. Dacă în celelalte situaţii inspectorii  noştri alternează acţiunile de verificare cu cele de monitorizare, dat fiind volumul mare de  mărfuri şi nivelul ridicat al evaziunii din Dragonul Roşu, agenţii economici din acest complex comercial vor fi verificaţi zilnic. De asemenea, am dispus intensificarea  acţiunilor de monitorizare, urmând să aducem la Bucureşti inspectori de la celelalte regionale antifraudă, astfel încât să dublăm forţa de control din Capitală", a declarat preşedintele ANAF, Gelu ştefan  Diaconu.

ANAF a controlat în Dragonul Roşu, în cele trei zile, 144 de contribuabili şi a aplicat 152 de amenzi, în valoare totală de 1,37 milioane lei, confiscând totodată numerar şi bunuri în valoare totală de 656.850 lei.

Fiscul a început luni dimineaţă verificări în complexul comercial Dragonul Roşu, parte a operaţiunii "Cristal", în cadrul căreia în urmă cu o săptămână au avut loc controlale simultane în 15 unităţi engros la nivel naţional. Complexul Dragonul Roşu aparţine Niro Investment, firmă controlată de deputatul UNPR Dumitru Nicolae.
sati