Antena 3 CNN Actualitate Andreea Marin revine pe micile ecrane! Cu ce post a semnat și ce emisiune va prezenta

Andreea Marin revine pe micile ecrane! Cu ce post a semnat și ce emisiune va prezenta

Andreea Marin revine pe micile ecrane! „Televiziunea Națională m-a chemat din nou…acasă!”, a declarat Andreea Marin, susținând că ales să facă ”un program TV pe care să-l poată urmări orice om, de orice vârstă, alături de familie, cu șansa de a fi inspirat, încântat, motivat de a afla ceva nou.”

Andreea Marin revine pe micile ecrane! Cu ce post a semnat și ce emisiune va prezenta
Sursa foto: Andreea Marin/Facebook
de Laura Dinu    |    22 Sep 2020   •   11:45

Televiziunea Națională m-a chemat din nou…acasă!”, spune Andreea Marin

Acolo m-am construit ca om de televiziune, când am pășit în acest domeniu eram studentă la Informatică și habar nu aveam ce înseamnă munca la TV.  Acolo, la TVR, se reclădește acum, cărămidă peste cărămidă, și oamenii care au fost strâns legați de istoria televiziunii naționale – din care ulterior au plecat mulți dintre cei ce sunt acum în media în privat – sunt primii care pot pune umărul acum, mai mult ca oricând. Mi s-a propus să creez un nou format cu care să mă întorc acasă, la TVR.

Andreea Marin: ”Am gândit un format inedit pentru mine”

M-am gândit foarte bine: știu că exista nostalgia spectacolului în direct, în care și eu mă simt cel mai bine, adrenalina transmisiunilor live mă face să dau tot ce-i mai bun, însă acum, în pandemia pe care o traversăm, a propune un format cu public mare nu e o idee prea bună. Așa că am gândit un format inedit pentru mine, care să le aducă oamenilor valori similare cu cele pe care eu știu că le iubesc și le asociază cu persoana mea, îmbogățite cu noi valori potrivite acestor timpuri, cu emoții care să îi îmbogățească interior, care să îi motiveze, să îi inspire, exact ce avem nevoie în prezent”, a adăugat vedeta la TVR. 

Eu aleg să fac un program TV pe care să-l poată urmări orice om, de orice vârstă, alături de familie, cu șansa de a fi inspirat, încântat, motivat de a afla ceva nou”, a concluzionat ea. 

×
Subiecte în articol: Andreea Marin TVR

REUNIUNE NATO LA BUCUREȘTI

Antony Blinken și Nicolae Ciucă, împreună la Ateneul Român

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close