Antena 3 Actualitate Andrei Caramitru: ”Nu sunt doctori, sunt șarlatani sau psihopați! Trebuie scoși din sistem!”

Andrei Caramitru: ”Nu sunt doctori, sunt șarlatani sau psihopați! Trebuie scoși din sistem!”

de Laura Dinu    |    05 Apr 2021   •   09:19
Andrei Caramitru: ”Nu sunt doctori, sunt șarlatani sau psihopați! Trebuie scoși din sistem!” Facebook Andrei Caramitru

Fostul consilier politic al președintelui USR, Dan Barna, Andrei Caramitru, este de părere că medicii care nu cred în vaccin ”trebuie scoși din sistem” pentru că ”nu sunt doctori, sunt șarlatani sau psihopați”.

”Să fii doctor sau angajat în sistemul de sănătate dar să nu “crezi” în vaccinuri. E ca și cum un inginer de poduri nu ar “crede” în matematică. Sau un șofer de autobuz nu ar “crede” că frânele trebuie folosite. Sau un polițist nu ar “crede” că legea trebuie aplicată și ar încuraja la anarhie. Sau un preot nu ar crede în Dumnezeu și ar spune asta la slujbe sau pe Facebook.

Oamenii ăștia trebuie scoși din sistem (sunt cam 10% la noi, în special prin județe rurale din pesedistan și vreo 2-3 vocali prin media). Nu sunt doctori, sunt șarlatani sau psihopați. Risca viața pacienților. Nu o spun doar eu - o spun italienii, francezii, englezii, maghiarii, polonezii - toți merg în direcția de a face vaccinul obligatoriu pentru angajații din sistemul de sănătate sau dacă nu - dați afara și sancționați”, scrie Andrei Caramitru pe o rețea socială. 

Sa fii doctor sau angajat in sistemul de sănătate dar sa nu “crezi” in vaccinuri. E ca și cum un inginer de poduri nu ar...

Publicată de Andrei Caramitru pe Duminică, 4 aprilie 2021

Andrei Caramitru jigneşte miile de protestatari: "Analfabeți funcționali. Majoritatea sunt săraci vai de capul lor"

În urmă cu o săptămână, Andrei Caramitru lansa o serie de jigniri adresate protestatarilor aflaţi în stradă militând împotriva restricțiilor COVID-19 impuse de autorități.

„Ăștia analfabeți funcționali tineri care sunt pe străzi. Majoritatea sunt săraci vai de capul lor.

Stau cu mama și cu tata că de unde bani de chirie. Mama și tata vor primi un cadou în seara asta când băiatul se va întoarce de la protest. Și peste 2 săptămâni nu vor avea unde să se ducă sa se trateze. O să se sufoce în case.

Asta e tot ce mai am de zis despre protestul hauristilor. E foarte trist ce trăim", a scris Caramitru pe Facebook.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close