Antena 3 CNN Actualitate Angajaţii unui centru de vaccinare din Botoşani s-au apucat de TikTok, în lipsa pacienţilor care vor să se vaccineze

Angajaţii unui centru de vaccinare din Botoşani s-au apucat de TikTok, în lipsa pacienţilor care vor să se vaccineze

Angajaţii unui centru de vaccinare din Botoşani s-au apucat de TikTok, cel mai probabil de plictiseală, în lipsa pacienţilor care vor să se vaccineze împotriva COVID-19.

Angajaţii unui centru de vaccinare din Botoşani s-au apucat de TikTok, în lipsa pacienţilor care vor să se vaccineze
Sursa foto: TikTok
de Cătălin Onofrei    |    19 Sep 2021   •   18:02

În plin val patru al pandemiei de COVID-19, în timp ce autorităţile încearcă din răsputeri să convingă populaţia să se vaccinaze, cel mai important centru de vaccinare din judeţul Botoşani apare în prim-plan dintr-un alt punct de vedere.

Astfel, cadrele medicale care deservesc centrul de la Colegiul Tehnic "Gheorghe Asachi" au decis să încingă o petrecere în toată regula, în lipsa pacienţilor care doresc să se vaccineze.

Mai mult, au decis să şi imortalizeze momentele, cu filmuleţe pe care una dintre persoanele prezente le-a postat pe o reţea de socializare.

Pe imaginile prezentate pe un cont de pe o reţea de socializare, asistenţii din centru se distrează copios şi chiar organizează un picnic în toată regula.

Un asistent jonglează cu o minge de basket, dansează în sala în care se văd pe fundal cabinele de vaccin, sau apare îmbrăcat cu costum de protecţie şi cu trei trandafiri în mână.

O asistentă mimează versurile unei melodii, mai întâi se roagă, apoi arată un semn obscen, iar pe un alt clip sintetizează toate aceste clipuri.

"Muncim cu drag şi spor, cum se munceşte în România", spune aceasta pe filmuleţ.

Încă nu se ştie dacă filmuleţele sunt în timpul sau în afara programului de vaccinare, dar cert este că numai personalul medical este în centru în momentele în care sunt realizate "momentele artistice".

Şeful DSP Botoşani a vizionat aceste filme duminică după-amiază şi a precizat că instituţia pe care o conduce va demara o anchetă în acest sens.

Cadrele medicale tocmai au aflat în aceste zile că îşi vor primi sumele restante pentru lunile mai-iulie, pentru activitatea în centrele de vaccinare.

Autorităţile locale au anunţat că asistenţii petrecăreți au fost concediaţi.

 

×
Subiecte în articol: Botoșani centru de vaccinare
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close