Antena 3 CNN Actualitate Antena 3 a donat peste 2.000 de cărţi Bibliotecii Municipale Reşiţa. Bibliotecară: "Ne bucuram că Antena 3 este şi aici şi va rămâne prin acest act de cultură

Antena 3 a donat peste 2.000 de cărţi Bibliotecii Municipale Reşiţa. Bibliotecară: "Ne bucuram că Antena 3 este şi aici şi va rămâne prin acest act de cultură

Antena 3 a donat peste 2.000 de cărţi Bibliotecii Municipale Reşiţa. Bibliotecară: "Ne bucuram că Antena 3 este şi aici şi va rămâne prin acest act de cultură
Sursa foto: Foto captura Antena 3
23 Ian 2015   •   09:09

Peste 2000 de cărţi au ajuns la biblioteca municipală din Reşiţa. Donaţia a fost făcută de Antena 3 într-o campanie susţinută de Adrian Ursu şi echipa Secvenţial. Cele mai multe volume sunt noi şi provin de la jurnaliştii postului nostru de televiziune.

Conducerea bibliotecii proaspăt înfiinţată spune că nu se aştepta la o donaţie atât de generoasă şi are doar cuvinte de mulţumire.

"Echipa Secvenţial s-a mobilizat şi doar în câteva zile am adunat cred că sute de titiluri pe care le vom trimite la Reşiţa. Am ales calea cea mai rapidă, i-am contactat şi au fost destul de săritori cei de la DPD care vor duce aproape 500 de kilograme", a spus Adrian Ursu, realizatorul emisiunii. 

Povestea a început simplu, de la o întrebare pusă pe Facebook de una dintre bibliotecare. 

"Am avut fericita inspiraţie să las un comentariu pe pagina de Facebook a emisiunii Secvenţial cu Adrian Ursu referitor la o posibilă donaţie de carte, fără să fiu sigură de reuşită", a spus bibliotecara Dominique Zara.

2.000 de cărţi donate de jurnaliştii de la Antena 3 au ajuns la biblioteca municipală din Reşiţa.

"Cred că e un lucru extraordinar că putem contribui cu o donatie de cărţi acum, la înfiinţarea bibliotecii municipale din Reşiţa", a spus Adrian Măniuţiu.
 
"Vreau sa multumesc echipei Antena 3. Vreau să le mulţumesc oamenilor care au un suflet mare cum aţi avut şi dumneavoastră ca şi echipă", a spus directorul instituţiei, Marius Motoşan.

"Reşiţenii sunt dornici de informaţie şi donatia este foarte bine primită. Multumim Antena 3", a transmis şi Ana Lucaci, bibliotecar..

"Ne bucuram că Antena 3 este şi aici şi va rămâne prin acest act de cultură", a mai spus bibliotecara Dominique Zara.

×
Parteneri
Poliţist mort în prima zi de Paşte, la Galaţi
x close