Antena 3 CNN Actualitate Antena 3 CNN nu mai difuzează cazurile tragice care implică minori. Ne dorim să sprijinim eforturile comunităţilor de a-i ajuta pe copii

Antena 3 CNN nu mai difuzează cazurile tragice care implică minori. Ne dorim să sprijinim eforturile comunităţilor de a-i ajuta pe copii

Asistăm de câteva zile la o serie de evenimente tragice care implică minori. Noi, redacția Antena 3 CNN am decis să nu le mai difuzăm, pentru ca ei să nu fie exemplu pentru alţi tineri din România.

de Redacția Antena 3 CNN    |    13 Dec 2023   •   11:42

Am vorbit la sfârşitul săptămânii trecute despre decizia radicală luată de două fete din Hunedoara. Cazul lor încă este investigat de autorităţi, dar se conturează un scenariu îngrozitor. Astăzi vedem o repetiţie.

Deja au apărut noi informaţii despre tentative de suicid în rândul tinerilor, unii dintre ei cu vârste mult prea fagede.

Ceea ce ne dorim, în schimb, este să sprijinim eforturile școlilor și comunităților de a-i ajuta pe acești copii. Să discutăm deschis despre ce pot face părinţii în astfel de cazuri.

Ce semne sunt că ai lor copii au probleme şi gânduri negre, cum pot gestiona situaţia şi când este cazul să apeleze la un specialist.

Sunt zone din ţară în care mersul la psiholog nu este văzut cu ochi buni.

Dar există şi posibilitatea ca astfel de discuţii să aibă loc online sau prin telefon. De exemplu, la Telefonul Copilului, 116111, unde un specialist va prelua cazul și vă va îndruma.

×
Subiecte în articol: telefonul copilului Antena 3 CNN
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close