Antena 3 CNN Actualitate Antena 3 CNN, prima redacţie din România care a publicat în exclusivitate verdictul istoric pentru Simona Halep

Antena 3 CNN, prima redacţie din România care a publicat în exclusivitate verdictul istoric pentru Simona Halep

Antena 3 CNN a fost prima redacţie din România care a publicat în exclusivitate verdictul istoric dat de Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) pentru Simona Halep.

Antena 3 CNN, prima redacţie din România care a publicat în exclusivitate verdictul istoric pentru Simona Halep
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Redacția Antena 3 CNN    |    05 Mar 2024   •   18:22

Simona Halep a câştigat procesul de la TAS şi a obţinut astfel o reducere a suspendării pentru dopaj de numai nouă luni, suspendare ce a fost deja executată de campioană. Astfel, Simona Halep se poate întoarce pe terenul de tenis.

Informaţia de breaking news a fost adusă publicului din România, în exclusivitate, de Sabrina Preda, jurnalist Antena 3 CNN şi realizator News Hour with CNN, care a acoperit procesul de la Lausanne încă din prima zi.

Sabrina Preda a anunţat informaţia în redacţie la ora 16.55, iar în numai câteva minute era deja în direct, în emisiunea Decisiv cu Cătălina Porumbel, la Antena 3 CNN, pentru a oferi românilor, în exclusivitate, verdictul istoric al TAS care a anunţat că Simona Halep se poate întoarce pe terenul de tenis.

De asemenea, articolul exclusiv a fost publicat de antena3.ro la 17.08, devenind astfel prima publicaţie online din România care a anunţat victoria Simonei Halep în procesul cu Agenţia Internaţională de Integritate a Tenisului (ITIA), instituţia care a acuzat-o de dopaj.

×
Subiecte în articol: Antena 3 CNN sabrina preda Simona Halep
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close