Antena 3 CNN Actualitate Anunțul ANM! Ce se va întâmplă cu vremea în următoarele două zile

Anunțul ANM! Ce se va întâmplă cu vremea în următoarele două zile

Anunțul ANM! Ce se va întâmplă cu vremea în următoarele două zile
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de S.T.    |    07 Mai 2019   •   16:10

VREMEA. Prognoza meteo pentru miercuri, 8 mai

Vremea se va menţine rece, deşi faţã de ziua anterioarã valorile termice vor marca o uşoarã creştere. Cerul va fi variabil, cu înnorãri în prima parte a intervalului în centrul, estul şi sud-estul ţãrii, unde pe arii restrânse va ploua slab, iar la munte vor fi precipitaţii slabe, mixte.

Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri la munte, în special pe creste, iar în timpul zilei şi în regiunile estice.

Temperaturile maxime se vor situa între 10 şi 20 de grade, iar cele minime se vor încadra între 1 şi 10 grade, mai scãzute în estul Transilvaniei, unde vor fi condiţii de brumã.
 

VREMEA. Prognoza meteo pentru joi, 9 mai

Vremea se va încãlzi faţã de intervalul anterior, însã valorile termice diurne vor fi în continuare uşor mai scãzute decât în mod caracteristic acestei date. Cerul va fi variabil, cu înnorãri şi averse mai ales dupã-amiaza şi noaptea în jumãtatea de vest a ţãrii şi pe suprafeţe mici în rest. Izolat se pot înregistra cantitãţi de apã mai însemnate.

Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri la munte, cu precãdere în zona înaltã, iar de scurtã duratã şi în timpul ploilor.

Temperaturile maxime se vor situa între 14 şi 21 de grade, iar cele minime se vor încadra între 3 şi 12 grade.
 

 

×
Subiecte în articol: vremea prognoza prognoza meteo temperaturi
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close