Anunţul făcut de CFR Călători cu privire la trenuri: "Vor fi întârzieri din cauza condiţiilor meteo"

de O.P.    |    12 Ian 2015   •   13:03
Anunţul făcut de CFR Călători cu privire la trenuri: "Vor fi întârzieri din cauza condiţiilor meteo"

Trenurile de călători pot ajunge la destinaţii cu întârzieri între 10 şi 20 de minute, deoarece se circulă în condiţii de iarnă şi pot apărea deranjamente pe anumite intervale de staţii, care necesită intervenţie pentru remediere, au anunţat luni reprezentanţii companiei CFR.

Circulaţia trenurilor pe întreaga reţea feroviară se desfăşoară în condiţii de iarnă, doar în Iaşi fiind înregistrate luni dimineaţă temperaturi sub zero grade Celsius.

Pe raza celorlalte regionale, cu excepţia regionalelor Timişoara şi Cluj, se circulă în condiţii de ninsoare sau lapoviţă, dar nu sunt linii de cale ferată închise, arată Compania Naţională de Căi Ferate "CFR", într-un comunicat de presă.

Judeţele Caraş-Severin, Hunedoara, Gorj, Vâlcea, Argeş, Dâmboviţa, Prahova, Buzău, Vrancea, Bacău, Neamţ, Suceava, Maramureş, Bistriţa-Năsăud, Mureş, Harghita, Covasna, Braşov, Sibiu, Alba, Cluj şi Bihor au fost, de duminică după-amiază până luni la prânz, sub avertizare cod galben de ninsoare şi vânt.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close