Antena 3 CNN Actualitate Anunțul primarului Gabriela Firea legat de jocul "Balena albastră"! Ce măsuri va lua

Anunțul primarului Gabriela Firea legat de jocul "Balena albastră"! Ce măsuri va lua

Anunțul primarului Gabriela Firea legat de jocul "Balena albastră"! Ce măsuri va lua
Sursa foto: Foto: Facebook/Gabriela Firea
02 Apr 2017   •   17:35

 Capitala este în alertă în legătură cu jocul "Balena albastră". Primarul general Gabriela Firea a anunţat că a primit mai multe sesizări legate de acest joc şi că va lua în cel mai scurt timp măsuri, potrivit Cancan.ro.

"Am primit mai multe alarme. Unele false, altele reale cu privire la elevi care joacă acest joc. S-au început mai multe acţiuni. Am vorbit cu doamna ministru de Interne, Carmen Dan. Trebuie să ne unim forţele. Unele acţiuni vor fi comune pentru a trage un semnal de alarmă. Până acum nu s-au ajuns la situaţii grave, dar se poate întâmpla, Doamne fereşte, în orice moment. Vor fi alături de noi sportivi care le vor vorbi elevilor. Vom invita personalităţi simpatizate de copii. Mesajul nostru trebuie să fie simţit şi să ajungă la sufletul copiilor. Trebuie să le atragem atenţia că jocul Balena Albastră îi poate aduce pe altă lume, din păcate", a declarat primarul general al Capitalei Gabriela Firea.

Un joc virtual perfid, popular la început numai printre adolescenţii din Rusia, s-a extins la nivel global şi a ajuns şi în România, unde are deja câteva sute de jucători. Jocul este extrem de periculos pentru că finalul este... sinuciderea jucătorului!

×
Subiecte în articol: Gabriela Firea balena albastra
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close