Antena 3 CNN Actualitate Apartament cu 3 camere de vânzare cu doar 10.000 de euro, în apropierea unei renumite stațiuni turistice

Apartament cu 3 camere de vânzare cu doar 10.000 de euro, în apropierea unei renumite stațiuni turistice

În ultima perioadă, prețurile apartamentelor în Româna sunt în continuă creștere. Iar cei din domeniu spun că tendința va fi în continuare una de creștere. Totuși, în unele orașe încă mai pot fi găsite apartamente la prețuri foarte bune.

Apartament cu 3 camere de vânzare cu doar 10.000 de euro, în apropierea unei renumite stațiuni turistice
Sursa foto: olx.ro
de Gabriel Dano    |    10 Iun 2022   •   20:47

Doar un exemplu: apartament cu 3 camere, 70 de metri pătrați - 10.000 de euro, preț negociabil.

Oferta este pentru un apartament din Lupeni, județul Hunedoara. În anunțul postat de un internaut pe un cunoscut site de anunțuri se precizează inclusiv că proprietarul este dispus și la schimburi: ”Apartament cu 3 camere de vânzare sau schimb cu 2 camere – 10.000 de euro (prețul este negociabil), scrie Cancan.

Lupeni se află la o distanță de 18 km de Petroșani și 110 km de Deva. Se află într-o zonă cu potențial turistic uriaș, la doar 9 km de stațiunea Straja, acolo unde se află și stațiunea Straja, cu cel mai mare domeniu schiabil din România.

Anual mii de iubitori ai sporturilor de iarnă vin la Straja datorită prețurilor mult mai mici decât pe Valea Prahovei.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Cum arată apartamentul de 2,3 milioane euro din Cluj pe care nu îl vrea nimeni

"Întreținut cu meticulozitate, tavanele înalte, oferă șansa de a crea tabloul perfect pentru oaza ta de relaxare și totodată un stil de viață luxos", spun agenţii în anunțul de vânzare pentru apartamentul de 2,3 milioane euro din Cluj pe care nu îl vrea nimeni. Iată de ce.

Prețul locuințelor din România a explodat! Acest lucru produce îngrijorări în rândul a milioane de români care cu greu își mai permit să obțină un credit pentru a-și achiziționa un apartament sau casă.

Printre orașele cu cele mai scumpe prețuri la locuinţe din România se regăsesc Cluj, Brașov, Timișoara, Constanța și București.

Recent, o agenție imobiliară a stârnit valuri de uimire după ce a scos la vânzare un apartament de lux la Cluj cu un preţ care a ajuns să concureze, ba chiar să întreacă în multe situaţii castelele vechi din Austria sau Ungaria.

Timp de un an apartamentul descris ca fiind unicat pe piaţa imobiliară locală nu a atras decât priviri curioase. 

Iată cum arată apartamentul de 2,3 milioane euro din Cluj pe care nu îl vrea nimeni.

”Locuința tip penthouse, de lux, situat la nivelul 13, în centrul municipiului Cluj-Napoca, cu suprafața utilă aprox. 400 mp, ultra finisat (parchet din lemn de tek, gresie faianță Italia, granit, etc.), vedere panoramica deosebita, 3 liviguri, 10 dormitoare, 6 bai, 2 bucătarii, şi având posibilități multiple de compartimentare.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Deschis și însorit, suprafața apartamentului este de 400 mp compunându-se din 3 livinguri open space, 10 dormitoare, 2 băi fiind posibile nenumărate modalități de compartimentare.

Întreținut cu meticulozitate, tavanele înalte, oferă șansa de a crea tabloul perfect pentru oaza ta de relaxare și totodată un stil de viață luxos.

Când cumperi o asemenea proprietate, obții mult mai mult decât un apartament”, mai spun agenții imobiliari potrivit stiridecluj.ro.

Ce imobil îți poți cumpăra în Austria sau Ungaria cu aceiași bani

La jumătate de preţ față de apartamentul din Cluj se poate găsi un castel în Austria, conform site-ului Master Homes. Acesta este scos la vânzare cu suma de 1.290.000 de euro, iar în anunț se precizează şi că a fost renovat în 1990. 

Iar un castel medieval din Ungaria vecină costă mai puţin de un sfert faţă de apartamentul de lux din Cluj. Este vorba despre un castel care se vinde cu 550.000 de euro. „Castel de vânzare în Ungaria. Locuiește ca un rege!”, scrie în anunțul de vânzare postat de asemena pe Master Homes.

×
Subiecte în articol: apartament
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close