Antena 3 CNN Actualitate Apel pentru viaţă. O tânără de 22 de ani are nevoie URGENT de un transplant de rinichi pentru a supravieţui

Apel pentru viaţă. O tânără de 22 de ani are nevoie URGENT de un transplant de rinichi pentru a supravieţui

Apel pentru viaţă. O tânără de 22 de ani are nevoie URGENT de un transplant de rinichi pentru a supravieţui
10 Iun 2014   •   10:05
O tânără de numai 22 de ani a început numărătoarea inversă în lupta pentru viaţă. Corina a fost diagnosticată cu o boală foarte rară. Are un singur rinichi, insuficient dezvoltat şi va fi nevoită să facă dializă tot restul vieţii. Recent, Corina a aflat că are nevoie de un transplant pentru a putea supravieţui. Din nefericire, nici unul dintre membrii familiei sale nu este compatibil.

Drama Corinei a început în urmă cu trei ani, când a leşinat la cursuri şi a ajuns la spital. Medicii i-au dat vestea cumplită care urma să-i schimbe complet viaţa.Tânăra a început să îşi împartă viaţa între şedinţele de hemodializă şi casă. A spus adio viselor de merge la facultate, de a avea un serviciu şi nici nu poate spera la o relaţie.

După trei ani în care s-a plimbat prin spitale, medicii i-au spus că are nevoie de un transplant de rinichi pentru a supravieţui. Tânăra se află pe listele de aşteptare din Bucureşti, Iaşi şi Cluj, însă din cauza unei probleme pe care o are cu coagularea sângelui, fata poate primi rinichi doar de la un donator viu.

Corina se află în grija mătuşii sale după ce tatăl ei a murit, iar mama a abandonat-o. Amândouă trăiesc dintr-o pensie de handicap de 200 de lei şi pensia mătuşii.

 

 

×
Subiecte în articol: rinichi
Parteneri
Mărturia exclusivă a celui care l-a dus pe Prințul Paul în Malta
x close