Antena 3 CNN Actualitate Aproximativ 47.000 de articole pirotehnice au fost găsite de poliţiştii din Timiş în locuinţa unui tânăr

Aproximativ 47.000 de articole pirotehnice au fost găsite de poliţiştii din Timiş în locuinţa unui tânăr

Aproximativ 47.000 de articole pirotehnice au fost găsite de poliţiştii din Timiş în locuinţa unui tânăr
18 Dec 2013   •   13:16

Aproximativ 47.000 de petarde şi baterii de artificii au fost găsite de poliţiştii din Jimbolia, judeţul Timiş, la locuinţa unui tânăr de 18 ani, căruia i-a fost deschis dosar penal întrucât articolele pirotehnice erau deţinute ilegal, pentru a fi comercializate, transmite MEDIAFAX.
   
Potrivit unui comunicat de presă transmis de Poliţia Judeţeană Timiş, poliţiştii din Jimbolia au găsit, în urma unei percheziţii făcute marţi la locuinţa unui tânăr de 18 ani din localitate, aproximativ 47.000 de articole pirotehnice.
   
Poliţiştii au stabilit că articolele pirotehnice - petarde, baterii de artificii - din categoriile I, II şi III erau deţinute ilegal, tânărul intenţionând să le vândă.
   
Ca urmare, pe numele tânărului a fost întocmit dosar penal pentru efectuarea fără drept de operaţiuni cu articole pirotehnice, iar întreaga cantitate de articole pirotehnice a fost confiscată.

×
Parteneri
Cerul României, colorat de un fenomen rar. Imagini cu aurora boreală
x close