Antena 3 CNN Actualitate Ce fac mall-urile pentru a rămâne deschise de sărbători. Măsurile suplimentare adoptate

Ce fac mall-urile pentru a rămâne deschise de sărbători. Măsurile suplimentare adoptate

Centrele comerciale anunţă că au luat măsuri extinse, menite să crească gradul de siguranţă sanitară în rândurile clienţilor si personalului în perioada sărbătorilor.

Ce fac mall-urile pentru a rămâne deschise de sărbători. Măsurile suplimentare adoptate
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
de Georgiana Adam    |    24 Noi 2020   •   12:55

Astfel, în mall-urile operate de companii membre AREI (Asociaţia Investitorilor în Real Estate) au fost instalate soluţii de protecţie şi dezinfectare a zonelor predispuse atingerii şi traficului.

Este vorba, între altele, de dispensere cu dezinfectant şi benzi autocolante nanosept aplicate pe suprafeţele frecvent atinse, dar şi de echipamente de protecţie şi sisteme de monitorizare a temperaturii.

"Asigurăm publicul şi autorităţile că centrele comerciale şi mall-urile operate de membrii AREI sunt pregătite pentru a evita supraaglomerarea în perioada de Black Friday şi a sărbătorilor de iarnă", se spune într-un comunicat al asociaţiei.

În mod concret, responsabilii mall-urilor sunt pregătiţi să controleze şi să reducă, dacă se va impune, aglomeraţia în zonele în care numărul de vizitatori depăşeşte limita de siguranţă, prin restricţionarea temporară a accesului în mall.

Black Friday timpuriu, pentru evitarea aglomeraţiei

Pe de altă parte, în contextul pandemiei, centrele comerciale împreună cu comercianţii au început anul acesta în mod anticipat sezonul promoţiilor şi campaniilor de cumpărături de iarnă, tocmai pentru a evita perioadele aglomerate şi cumpărăturile de ultim moment.

"Cumpărăturile realizate din timp le vor permite clienţilor să se simtă mult mai în siguranţă, respectarea distanţei sociale fiind un factor extrem de important”, se mai spune în comunicatul AREI.

Asociaţia Investitorilor în Real Estate are 23 de companii membre şi se defineşte drept cea mai importantă organizaţie de acest fel din domeniul imobiliar din România, cu cei mai semnificativi investitori, atât pe segmentul de birouri, cât şi pe cel de clădiri rezidenţiale, spaţii comerciale şi logistice.

×
Subiecte în articol: Mall-uri măsuri de protecţie AREI
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close