Antena 3 CNN Actualitate Asistentă la ATI, infectată cu coronavirus la propria nuntă. Mireasa și mirele și-au închis conturile de Facebook

Asistentă la ATI, infectată cu coronavirus la propria nuntă. Mireasa și mirele și-au închis conturile de Facebook

O altă mireasă a fost confirmată cu coronavirus, nunta având loc sâmbătă trecută, tot la Bihor.

Asistentă la ATI, infectată cu coronavirus la propria nuntă. Mireasa și mirele și-au închis conturile de Facebook
Sursa foto: ebihoreanul.ro
de Milena Niță    |    17 Oct 2020   •   12:00

La nunta tinerei confirmată cu COVID-19 au fost prezente nu mai puţin de 100 de persoane, iar petrecerea a avut loc într-un local din Marghita, potrivit ebihoreanul.

Mireasa cu COVID, asistentă ATI, mirele - poliţist

Mireasa este asistentă ATI la Spitalul orăşenesc Marghita, iar soţul ei, poliţist. Femeia şi-a făcut testul COVID pentru a putea reveni la muncă şi a aflat vineri că este infectată.

Din fericire, femeia nu prezintă simptome ale bolii, astfel că a fost plasată în izolare la domiciliu alături de soțul ei.

Cei doi tineri și-au închis conturile de Facebook, unde până în urmă cu câteva zile apăreau poze şi filmuleţe de la eveniment. Invitații de la nuntă se pot aștepta acum să fie băgați în carantină.

Ce s-a întâmplat cu conturile de Facebook ale mirilor

În aceast caz, Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea a deschis dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor, iar vinei seară au avut loc patru percheziții domiciliare – la sala de nunți, la apartamentul mirilor și la casele părinților lor.

Aceasta este a doua nuntă din Bihor în urma căreia mireasa a aflat că este infectată cucoronavirus, după cea a fiului fostului adjunct al IPJ Bihor, unde au fost prezenți peste 350 de invitați.

"Polițiștii bihoreni s-au autosesizat, cu privire la faptul că o persoană, care a participat sâmbătă, 10 octombrie a.c., la un eveniment privat (nuntă), desfășurat în municipiul Marghita, județul Bihor, ar fi fost confirmată ca infectată cu noul coronavirus.

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor au întocmit un dosar penal și efetuează cercetări, sub aspectul comiterii infracțiunii de zădărnicirea combaterii bolilor. 

În cadrul cercetărilor, care sunt efectuate sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Marghita, vor fi verificate aspecte cu privire la respectarea prevederilor legale referitoare la numărul de participanți prezenți la eveniment, precum și respectarea normelor sanitare în vigoare în vederea prevenirii infectării cu noul virus. 

La finalizarea cercetărilor, în funcție de rezultat, vor fi propuse măsuri corespunzătoare prin unitatea de parchet competentă", se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliție al Județului Bihor.

×
Subiecte în articol: nunta coronavirus Bihor
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close