Antena 3 CNN Actualitate Astrolog: România se va confrunta cu tensiuni în 2019

Astrolog: România se va confrunta cu tensiuni în 2019

Astrolog: România se va confrunta cu tensiuni în 2019
Sursa foto: foto: captura Antena 3
01 Ian 2019   •   17:31

Astrologul Daniela Simulescu a explicat, marți, la Antena 3 ce se întâmplă cu România în noul an, din punct de vedere astrologic.

Citește și: Ce îi rezervă astrele lui Klaus Iohannis în anul 2019

"Un an în care tot ce înseamnă zona de popularitate este foarte expandată. Chiar în acest moment, tot ce înseamnă conducere, că este Guvern sau președinte, îl avem pe Jupiter. Jupiter în astrologie este marele benefic.

Este de 318 ori mai mare ca Pământul și când tranzitează o zonă expandează, dă foarte multă abundență. Noi, pentru că am preluat anul acesta președinția Consiliului Europei, toată lumea o să fie cu ochii pe noi. Jupiter va aduce foarte multe oportunități, însă în același timp vom mai avea de a face și cu un careu cu Neptun.

Neptun în astrologie este planeta ceții, a confuziei. Cele două planete vor face un careu, iar acesta aduce o tensiune. Și vor exista niște momente care ne vor duce spre zona de fake news, vom avea tendința să credem lucruri doar pentru că cineva le spune. Cu siguranță, în următoarea jumătate de an, chiar și în toamnă, tot ceea ce ține de popularitatea României va fi confruntată cu articole, cu știri, cu tot felul de declarații ale unor persoane atât din țară, cât și din străinătate", a spus Daniela Simulescu.

Citește și: Astrolog: Premierul Viorica Dăncilă va "înțepa" mai mult în 2019

×
Subiecte în articol: Klaus Iohannis
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close