Antena 3 CNN Actualitate Noi imagini exclusive de la atacul din shaormerie. Agresorul, identificat dar încă neprins

Noi imagini exclusive de la atacul din shaormerie. Agresorul, identificat dar încă neprins

Un bărbat din București nu a avut nicio reținere să scoată o macetă în mijlocul unei shaormerii și să îl rănească pe un angajat. Antena 3 CNN a obţinut în exclusivitate noi imagini de la atac.

de Ana Ciuvică    |    22 Apr 2023   •   14:40

Update 16:30 - Atacatorul s-a predat singur poliţiei împreună cu avocatul său.

Ştirea iniţială - Agresorul a fost identificat de către polițiști, însă nu a fost găsit încă. Cel mai probabil, semnalmentele lui au fost trimise către polițiștii din București pentru a-l putea identifica mai ușor.

Conflictul ar fi pornit de la o femeie nemulțumită de produsul pe care l-a cumpărat de la o cunoscută shaormerie din București. După o discuție în contradictoriu cu angajații, se vede pe camerele de supraveghere, cum în local intră un bărbat grăbit şi îl atacă pe unul dintre angajați. După aceea, câteva secunde mai târziu, unul dintre angajați, un cetățean care nu ar fi român, îi dă o palmă bărbatului care în acel moment scoate de sub haine un obiect, cel mai probabil o macetă cu care îl atacă pe angajat după ce sare peste tejghea.

Bărbatul, în încercarea de a se apăra, fuge, sare și el peste tejghea. Când polițiștii au ajuns la locul incidentului nu l-au mai găsit pe agresor, iar de atunci, îl caută.

Cel agresat, un cetățean nepalez, nu ar fi suferit răni grave care să îi pună viața în pericol.

Atacatorul cu maceta a fost identificat de către polițiști și urmează acum să fie găsit și adus pentru audieri, iar în cauză se fac în continuare cercetări pentru loviri și alte violențe.

×
Subiecte în articol: București
Parteneri
Vlad Pascu, la judecătoria Mangalia, termen cu un nou judecător
x close