x close

Atelierul de ciocolată din Bucureşti, locul în care imaginaţia ia forma dulciurilor

de A.M.P    |    17 Noi 2011   •   23:09
Atelierul de ciocolată din Bucureşti, locul în care imaginaţia ia forma dulciurilor Foto: howtofoldaheart.wordpress.com

Visele gurmanzilor din România pot deveni realitate, în atelierul de ciocolată. Este un loc în care fiecare îşi poate crea propriul Moş Crăciun, Moş Nicolae sau Om de Zăpadă.

Trebuie doar să vă înarmaţi cu imaginaţie şi să veniţi la seminariile singurului atelier de ciocolată personalizată din Estul Europei.

În atelierul de ciocolată nu se intră oricum - doar cu halat, mănuşi şi bonetă. Apoi începe cea mai dulce experienţă.

Primul pe lista este Moş Crăciun. Prima dată prind contur barba şi blana de la căciulă. După ce s-a uscat ciocolata albă, Moş Crăciun este umplut cu ciocolată neagră şi uniformizată cu un aparat special. Moş Crăciun intră apoi la frigider timp de 15 minute.

Din peisajul de iarnă nu poate să lipsească Omul de Zăpadă. Cea mai interesantă parte este compoziţia din care este făcut nasul portocaliu. Omul de Zăpadă este colorat întâi cu ciocolată neagră. Urmează apoi aceiaşi paşi ca Moş Crăciun.

Preţul unei astfel de distracţii variază între 50 de lei pentru 1 oră şi 80 de lei pentru 2 ore. Cine vrea să înveţe secretele ciocolatei trebuie să-şi anunţe din timp prezenţa în laborator.

Seminariile vor continua până în săptămâna Crăciunului.

 
Get Adobe Flash player

Citeşte mai multe despre:

craciun Mos Craciun secret
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati