Antena 3 CNN Actualitate Atenţie, limbaj OBSCEN! Ce termeni VULGARI folosea Mircea Băsescu în discuţiile cu Bercea Mondial

Atenţie, limbaj OBSCEN! Ce termeni VULGARI folosea Mircea Băsescu în discuţiile cu Bercea Mondial

Atenţie, limbaj OBSCEN! Ce termeni VULGARI folosea Mircea Băsescu în discuţiile cu Bercea Mondial
Sursa foto: Foto: Agerpres
23 Iun 2014   •   00:13

Mihai Gâdea a difuzat, duminică noapte, la finalul emisiunii Sinteza Zilei, o serie de înregistrări needitate cu discuţiile dintre Mircea Băsescu şi fiul lui Bercea Mondialul, ca urmare a acuzaţiilor care au fost aduse postului Antena 3 potrivit cărora înregistrările ar fi fost editate intenţionat.

„Somez că imaginile care urmează sunt doar pentru persoanele de peste 18 ani, pentru că este un limbaj dur, vulgar”, a ţinut să menţioneze Mihai Gâdea.

„Eu am încercat ca, din toate imaginile pe care le-am văzut, în posesia cărora am intrat, să scot injuriile. Desigur, injuriile respective şi modul în care ei vorbesc arată nivelul de intimitate, până la urmă, dintre Băsică şi Mircea Băsescu. A le scoate... eu cred că, de fapt, i-am făcut un foarte mare bine lui Mircea Băsescu, pentru că e un moment în care Băsică îi spune că şi el a fost condamnat, iar modul în care Mircea Băsescu i se adresează nu este între doi marinari, între doi marinari fraţi în port”, a declarat Mihai Gâdea.

Mircea Badea a adăugat: „Propaganda băsistă a zis: “Hă, hă, au editat ăia imaginile". Perfect, iată-le needitate!”



×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei Mihai Gâdea mircea basescu
Parteneri
Se schimbă regulile la ITP! Klaus Iohannis a promulgat legea
x close