Antena 3 CNN Actualitate AUR continuă să uimească! 15.000 de români s-au înscris în ultimele 24 de ore în partidul lui George Simion

AUR continuă să uimească! 15.000 de români s-au înscris în ultimele 24 de ore în partidul lui George Simion

Fenomenul AUR continuă să uimească. 15.000 de români s-au înscris în ultimele 24 de ore în Alianţa pentru Unirea Românilor, în urma apelului lansat luni de copreședinții formațiunii George Simion și Claudiu Târziu.

AUR continuă să uimească! 15.000 de români s-au înscris în ultimele 24 de ore în partidul lui George Simion
de Dana Musceleanu    |    08 Dec 2020   •   12:00

Potrivit unui comunicat transmis marţi de AUR, românii s-au înscris într-un număr impresionant în noua formațiune politică de orientare creştin-naţională.

„AUR dorește să schimbe în bine societatea românească pe toate palierele și se adresează tuturor celor care nu se regăsesc în principiile, valorile, dar mai ales acțiunile partidelor s-au rotit la putere în ultimii 30 de ani. Atrag atenția tuturor, însă, că intrarea în AUR se face nu pentru a căuta beneficii. Calitatea de membru AUR presupune sacrificiu pentru Țară, nu angajarea într-un post călduț sau rezolvarea unor interese”, a declarat George Simion, copreședinte AUR.

Adeziunea de intrare în Alianţa pentru Unirea Românilor poate fi semnată online.

Potrivit comunicatului citat, AUR va avea în Parlament 46 de senatori și deputați. Formaţiunea a obţinut 8,69 % din vorurile românilor pentru Camera Deputaţilor şi 8,77 % pentru Senat. 

×
Subiecte în articol: aur George Simion
Parteneri
Aproape jumătate din miniştrii lui Marcel Ciolacu ar putea să plece din Guvern 
x close