Antena 3 CNN Actualitate Aurelian Şoric, fostul şef al IPJ Neamţ, rămâne şomer

Aurelian Şoric, fostul şef al IPJ Neamţ, rămâne şomer

Aurelian Şoric, fostul şef al IPJ Neamţ, rămâne şomer
Sursa foto: Foto: Antena 3
de M.Z.    |    11 Aug 2011   •   17:35

Aurelian Şoric, fostul şef al Poliţiei Neamţ, rămâne şomer. Curtea de Apel Bacău a considerat ca fiind neîntemeiate acuzaţiile lui Şoric, care a dat în judecată IGPR-ul, Inspectoratul Judeţean de Poliţie şi chiar şi Ministerul de Interne, pentru că l-ar fi concediat fără motiv. Joi, instanţa le-a dat câştig de cauză instutuţiilor statului.

Fostul şef al Poliţiei din Neamţ are un termen de 10 zile în care poate depune recurs la decizia instanţei. Acesta este însă doar unul dintre cele trei procese pe care Aurelian Şoric le are pe rol.

În altă speţă, el a contestat raportul Agenţiei Naţionale de Integritate (ANI) care spune că Şoric nu poate justifica 360.000 lei din banii pe care-i are în conturi. În cel de-al treilea proces, fostul şef al IPJ Neamţ a cerut instanţei să nu permită ANI să-i pună sechestru pe aceşti bani.

Decizia de joi este practic a doua înfrângere pentru Aurelian Şoric, după ce în urmă cu două săptămâni aceiaşi magistraţi i-au respins cererea de anulare a raportului ANI. Atunci el a depus recurs.

 

×
Subiecte în articol: Aurelian Soric somer procese
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close